Bibliotheek de Boekenberg

Mijn Bibliotheek

Reserveren en verlengen

Inloggen

Bekijk de agenda

Activiteiten in de Boekenberg

Agenda

Kinderboekenweek

Van 6 t/m 17 oktober is het weer Kinderboekenweek! Dit jaar is het thema 'Worden wat je wil'. De week start met een Kinderboekenbal, maar je kunt ook een schrijver ontmoeten en luisteren naar een paleontoloog.

Nieuwe cursussen!

7 oktober - We hebben het cursusprogramma van Volksuniversiteit De Kring overgenomen. Binnenkort is er een informatie- en inschrijfavond waarop je alles te weten kunt komen over de cursussen die worden gegeven.

Hulp bij CoronaCheck-app

Wil je een coronabewijs voor toegang tot bijvoorbeeld een festival of voor een buitenlandse reis? Moet je een afspraak maken voor een coronaprik of coronatest? We helpen je op weg met informatie en advies.

Nieuwe thrillers!

We vullen onze boekencollectie elke week aan met nieuwe titels. Zo raak je nooit uitgelezen!

Literaire wandeling

Geniet al wandelend of fietsend door het bijzondere landschap van Nissewaard van mooie literaire en muzikale voordrachten. Dichters, vertellers en muzikanten delen tijdens een paar tussenstops hun beste werk met je! Haal een routekaart op in de Boekenberg.

Leesclubbing

Een DIY-boekenclub voor jou en je vrienden. Wij zorgen voor de boeken, jij voor het clubje. Met steeds nieuwe spraakmakende boeken in 5 verschillende categorie├źn. Wil je weten hoe het werkt en uit welke boeken je kunt kiezen? Lees dan snel verder!

Volg de Boekenbergtour

Wil je meer te weten komen over het verhaal achter de Boekenberg? Architect Winy Maas, burgemeester Foort van Oosten en andere gasten nemen je digitaal mee op pad door het bijzondere gebouw.

DigiTaalhuis

Heb je moeite met lezen, schrijven, luisteren, spreken, rekenen of omgaan met de computer? De partners van het DigiTaalhuis helpen je graag hiermee. Bezoek het spreekuur in de Boekenberg.

Organiseer een livestream

Organiseer een livestream vanuit de Boekenberg! Je vergadering,
presentatie of andere bijeenkomst is hiermee volledig online te volgen. We
nemen alle technische zorgen uit handen.

Met de Boekenberg werken aan je persoonlijke ontwikkeling...

— De bibliotheek maakt je rijker!