Bibliotheek de Boekenberg

Mijn Bibliotheek

Reserveren en verlengen

Inloggen

Bekijk de agenda

Activiteiten in de Boekenberg

Agenda

Nieuwe app!

Er is een nieuwe app voor je e-books en luisterboeken: de online Bibliotheek. Deze vervangt de huidige app voor de e-books en LuisterBieb, en is een stuk gebruiksvriendelijker.

Vier de Kinderboekenweek

30 sept t/m 11 okt - We duiken de geschiedenis in! We dansen op verhalen over dino’s, ontdekken een bekende kunstheld en luisteren naar meesterverteller Arend van Dam.

Elkaar Waard Ontbijt

1 t/m 8 oktober - Kom samen of alleen ontbijten in Café Zinnig. Wie wil kan een kletspot lenen met daarin allerlei leuke vragen en gespreksonderwerpen om de ander beter te leren kennen.

Kinderboekenweek

Er zijn héél veel leuke verhalen geschreven over vroeger. Spannende verhalen over grote dinosauriërs, dappere ridders en woeste zeerovers. Je leent ze natuurlijk bij de bieb!

Ontdek meer geschiedenisboeken

Digitale Voorleestas

Ken je de Digitale Voorleestas al? De tas is gevuld met prentenboeken die je online kunt lezen. Bij elk verhaal zijn er leuke doe-, zing-, speel- en praatopdrachten.

Minecraft Biebbouwers

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud en woon je in Noord- of Zuid-Holland? Dan hebben we elke maand een leuke opdracht voor je! 

Donorregistratie

Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan. Het is belangrijk dat je een keuze invult. We hebben de belangrijkste informatie verzameld.

DigiTaalhuis

Heb je moeite met lezen, schrijven, luisteren, spreken, rekenen of omgaan met de computer? De partners van het DigiTaalhuis helpen je graag hiermee. Bezoek het spreekuur in de Boekenberg.

Boek de Boekenberg

Op zoek naar een geschikte ruimte? We verhuren zalen voor zakelijke en particuliere evenementen. Van een vergadering of congres tot aan het vieren van een jubileum of huwelijk.

Met de Boekenberg werken aan je persoonlijke ontwikkeling...

— De bibliotheek maakt je rijker!