Literaire Podcastwandeling

Geniet al wandelend door het bijzondere landschap van Nissewaard van een aantal mooie literaire voordrachten. Dichters, vertellers en muzikanten delen tijdens de tussenstops hun beste werk met je. Met deze route geef je je ogen én oren goed de kost. Veel plezier alvast!

Waar te koop?

De wandelroute is voor € 2,50 te koop in de Boekenberg. Tijdens de tocht van 5 kilometer door Bernisse, Geervliet en Heenvliet zijn er meerdere tussenstops waarbij via je kunt genieten van een mooi verhaal.

Wat heb je nodig?

Voor het volgen van de literaire podcastwandeling heb je een smartphone met internet nodig. Op de routebeschrijving staat aangegeven waar je naar welk verhaal luistert. De route is alleen of samen te lopen of fietsen.

Trek onderweg

Van wandelen of fietsen krijg je trek! Haal daarom een lunchtasje op bij Café Zinnig in de Boekenberg met daarin een sandwich gezond, flesje appel/perensap en een huisgemaakte koek voor € 7,00. Of kies iets anders van de To-go kaart.

Wat kun je verwachten?

Dichters, vertellers en muzikanten delen in deze speciale wandeling op een aantal momenten hun beste werk met je. Zo neemt meesterverteller Peter Faber je mee in een verhaal dat zich lang geleden in Bernisse afspeelde en draagt bibliothecaris Ronald Anton twee mooie gedichten voor. Daarna vertellen Felix van Hoorn en Ingrid Ranftl van Stichting Oud-Geervliet over de geschiedenis van dit gebied. Aan het eind van de wandeling neemt muzikant Bram Sangster je mee op een muzikale reis door een aantal van zijn favoriete liedjes. Met deze route geef je je ogen én oren goed de kost.

 

Met dank aan

De literaire podcastwandeling wordt mede mogelijk gemaakt door Hans Hartmann Wandelingen, De Jongens Van Studio Nissewaard, Peter Faber, Ronald van Ham, Bram Sangster en Stichting Oud-Geervliet. De wandeling is een samenwerking tussen Bibliotheek de Boekenberg en High 5 Duurzaam.