Joris’ Kerstboom

11 december 2018 t/m 23 december 2018 | De Boekenberg - Café Zinnig, 1e etage

Kosten: Gratis

In Bibliotheek de Boekenberg staat van 11 t/m 23 december een Joris’ Kerstboom. Loop langs en hang voor jouw dierbare een kerstbal met daarin een kerstgedachte in de boom.

De Joris’ Kerstboom is een vertaling van het tv-programma van presentator Joris Linssen waarin hij mensen uitnodigt stil te staan bij een dierbaar persoon en hun verhaal te delen. De kerstboom is de plek waar je een reddende engel kan bedanken, sorry kan zeggen of een hechte vriendschap kan vieren. We bieden alle bezoekers van de bibliotheek de gelegenheid een speciale boodschap in de boom te hangen. Wie zet jij in het licht?

Hoe het werkt
Naast de kerstboom in onze vestiging staat een tafel met kerstballen. Deze kun je vullen met jouw persoonlijke boodschap. Schrijf een mooie bericht, maak een tekening of plak een foto, en hang de kerstbal aan het lintje in Joris’ Kerstboom.

Wil je jouw kerstwens graag toelichten op beeld? Kom op vrijdag 14 december tussen 18.30 uur en 20.00 uur langs in de Boekenberg. We nemen dan een aantal mooie kerstwensen op en plaatsen dit later op onze website en social media-kanalen.

Tv-uitzending
Presentator Joris Linssen is op woensdag 12 december op bezoek bij Bibliotheek Gouda, één van de vijf plekken waar de tv-opnames voor Joris’ Kerstboom plaatsvinden. Bekijk de uitzending op zondag 23 december om 21.10 uur op NPO 2.