Kerstwandeling

14 december 2018, van 17:30 tot 20:30 | Dorpskerk aan het Marktplein

Kosten: Gratis, wel aanmelden

Let op: de kerstwandeling is verplaatst naar vrijdag 14 december!

Op vrijdag 14 december wordt er in Spijkenisse opnieuw een kerstwandeling georganiseerd door Kliederkerk Spijkenisse, de Dorpskerk en de Michaelkerk. Het wordt een sfeervolle en gezellige wandeling voor jong en oud langs de scènes uit het geboorteverhaal van Jezus. Zo zie je een engel die aan Maria vertelt dat ze een kind zal krijgen, Maria en Jozef onderweg naar Bethlehem, de herberg die vol is, de herders, de wijzen uit het oosten, en natuurlijk de stal met de kribbe, Maria, Jozef en het kindje Jezus. Als afsluiting worden we welkom geheten in De Boekenberg. De bibliotheek zorgt voor warme chocomel, Kliederkerk Spijkenisse zorgt dat er voor de kinderen iets te knutselen is.

Van 18.00 - 19.30 uur zal er iedere 10 minuten een groep met reisleider op weg gaan. De wandeling duurt ongeveer een uur. Startpunt is de Dorpskerk in het centrum van Spijkenisse. Van tevoren aanmelden hoeft niet, maar mag wel als je op een bepaald tijdstip wilt vertrekken. Als je je niet aanmeldt kan het namelijk zijn dat je even moet wachten. Tijdens het wachten wordt gezorgd voor een activiteit voor de kinderen. Deelname is gratis.

Met vriendelijke medewerking van: Bibliotheek de Boekenberg, Murray’s Irisch food & drinks, kinderboerderij de Trotse Pauw.