Minecraftchallenge Biebbouwers

1 september 2020 t/m 21 september 2020 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud en woon je in Noord- of Zuid-Holland? Dan heeft de bibliotheek een prachtige uitdaging voor jou: BiebBouwers, de Minecraftchallenge. Doe je mee?

Demira van Vaals is radeloos. Als pas afgestudeerde architect heeft ze net haar eerste opdracht gekregen, en wel van de burgemeester van jouw woonplaats! Demira is naar eigen zeggen "supergetalenteerd", maar kan zich maar weinig bij deze opdracht voorstellen: het bouwen van een supermoderne bibliotheek. En dus schakelt ze de hulp in van de BiebBouwers! Hoe vinden zij dat de bibliotheek van de toekomst eruit moet komen te zien?

Ben je klaar met bouwen, stuur dan screenshots of een filmpje op van jouw bouwwerk naar BiebBouwers@probiblio.nl. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraftexperts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar krijgt van ons een geweldig Minecraft bordspel cadeau! Ga aan de slag en stuur jouw creatie voor 21 september naar ons op.