Ontmoet Marijke Schermer Online

11 juni 2020, van 19:30 tot 20:30 | Online

Kosten: Gratis

Ontmoet Marijke Schermer - schrijfster van o.a. 'Liefde, als dat het is' - 11 juni online! Zij zal worden geïnterviewd door Ivan Borghstijn.

Vanwege de coronamaatregelen kunnen schrijvers momenteel niet meer fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. In deze tijd is online de ontmoeting opzoeken en het gesprek aangaan een mooi alternatief. Samen met zeven bibliotheken maken we een serie online interviews met schrijvers in de vorm van een webinar onder de naam: Ontmoet Schrijvers Online.

Jij kunt hieraan deelnemen via Goto Webinars. Ontmoet dus jouw favoriete schrijver online en stel jouw vragen via de chatfunctie. De interviewer kan de vragen die hierop binnenkomen selecteren en stellen aan de auteur.

Ontmoet Schrijvers Online vindt vanaf 21 mei tot 2 juli iedere donderdag plaats van 19.30 tot 20.30 uur. Deelname is gratis, maar meld je wel vooraf aan. Voor 11 juni kan dit via https://register.gotowebinar.com/register/2683391519682928398. Je ontvangt dan een email met de link naar het webinar.

Ontmoet Marijke Schermer
Marijke Schermer beschrijft in 'Liefde, als dat het is' de vele versies van liefde: puberromantiek, vriendschap, lust tot de intensiteit van het moment. En ook de pijn die gepaard gaat met liefde. Ivan Borghstijn gaat met haar in gesprek over dit moderne verhaal met dit klassieke onderwerp. Schermer is toneel- en romanschrijver. In 2019 verscheen haar roman 'Liefde, als dat het is' die op de shortlist staat van de Libris Literatuur Prijs 2020. NRC Handelsblad schreef over haar: ‘Ze is hard op weg een van de interessantste schrijvers van Nederland te worden.’

Schrijf alle data in je agenda
- Alex Boogers 21 mei
- Paulien Cornelisse 28 mei
- Splinter Chabot 4 juni
- Marijke Schermer 11 juni
- Suzanna Jansen 18 juni
- Eva Vriend 25 juni
- Esther Gerritsen 2 juli

Ontmoet Schrijvers Online wordt mede mogelijk gemaakt door Probiblio en Bibliotheek Rotterdam, Bibliotheek de Boekenberg, Bibliotheek Gouda, Bibliotheek Bollenstreek, Bibliotheek Aanzet, Bibliotheek Katwijk en Bibliotheek Capelle.