Startup Academy Meetup (afgelast)

18 maart 2020, van 19:00 tot 20:30 | De Boekenberg - Terras, 4e etage

Kosten: Gratis, wel aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Startende ondernemers kunnen op woensdag 18 maart gratis deelnemen aan de Startup Academy Meetup. Elke bijeenkomst staat er een ander onderwerp centraal. Deze avond wordt verzorgd door Kim de Regt, manager van de SmaakMakers Compagnie.

Kim ondersteunt een team van 12 collega's om hun beste werk te leveren in een bijzonder goede werksfeer! Hierdoor zijn zij een dynamisch bedrijf, veerkrachtig en boeken zij jaarlijks goede bedrijfsresultaten. Kim is een manager 2.0 en vertelt hier graag alles over. Wat moet je als manager absoluut wel doen en voor welke valkuilen moet je oppassen? Waar moet je als manager vandaag de dag rekening mee houden en welke kansen bieden zich door deze snelle digitale maatschappij? Ben jij een manager en wil je jezelf ontwikkelen, kom luisteren naar deze echte smaakmaker!

Over de SmaakMakers Compagnie
Bij ons draait álles om mensen. Zeven bedrijven, met ieder zijn eigen specialisme in de hospitality. Om van jouw evenement/partij echt een succes te maken boek je bij ons je personeel van koks, hostessen en bedienend personeel. Wij geven ons personeel de juiste workshops en trainingen, voor extra horeca en hospitality skills. Om het beste en leukste personeel te vinden, maken wij ijzersterke online content en voeren wij offline event- en promo activiteiten. Onze onderneming richt zich in eerste instantie op het vinden en binden van mensen die willen werken in de keuken, horeca, evenementen- en hospitality branche.