Voorleesmiddag met Pieter Konijn

23 januari 2019, van 14:00 tot 16:00 | De Boekenberg - Terras, 4e etage

Kosten: Leden gratis, anders € 1,- p.p.

Van 23 januari t/m 2 februari worden in heel het land de Nationale Voorleesdagen gehouden. Bibliotheek de Boekenberg viert dit grote leesfeest met een bezoek van prentenboekfiguur Pieter Konijn. Hij zal deze middag om 14.00 en 15.00 uur aanwezig zijn bij het voorlezen. Kinderen en (groot)ouders luisteren naar zijn verhalen en het Prentenboek van het jaar ‘Een huis voor Harry’.

De Nationale Voorleesdagen worden voor de 16de keer georganiseerd door Stichting Lezen. De campagne heeft als doel het voorlezen aan jonge kinderen te stimuleren, zodat de kleintjes later grote lezers worden. In heel het land worden tal van leuke (voorlees)activiteiten georganiseerd.

De voorleesmiddag is gratis toegankelijk voor leden van de bibliotheek. Is er binnen jouw groep niemand met een bibliotheekpas, dan betaal je ter plekke € 1,- entree per persoon. Goed om te weten is dat kinderen tot 18 jaar gratis lid kunnen worden van de bibliotheek. Bij de klantenservice kan direct een bibliotheekpas gemaakt worden waarmee kinderen boeken en andere materialen kunnen lenen. Zo zijn zij jarenlang verzekerd van lees-, kijk- en luisterplezier.