Workshop Feng Shui

16 januari 2020, van 19:00 tot 20:30 | De Boekenberg - De Ruimte, 1e etage

Kosten: Leden € 5,- anders € 7,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Neem tijdens de Maand van de Spiritualiteit op donderdag 16 januari deel aan de workshop Feng Shui; een oosterse filosofie die al duizenden jaren in praktijk wordt gebracht!

Zoal je huis is zo is je leven. De plek waar je woont en werkt heeft heel veel invloed op alle facetten van je leven. Vooral je vitaliteit en gezondheid, je levenslust en levenskracht worden er door bepaald en wat je aantrekt in het leven. Op het moment dat je daar bewust van wordt, kun je er ook invloed op uitoefenen.

Feng Shui en vooral de Qi-mag Feng Shui stroming geven heel veel inzicht en tools om een harmonieuze, stressvrije en vitale omgeving te creëren waarin jij je thuis voelt en gesteund wordt in je doelen. Het is een van oorsprong Chinees inrichting- en plaatsing systeem met zowel een praktische als een spirituele kant.

De workshop wordt gegeven door Hanny Verheijden. Ze studeerde traditionele Chinese geneeswijzen aan de Bocam en specialiseerde zich daarna in Feng Shui. Ze heeft een jarenlange carrière gehad als visagist en is vertrouwd met styling, zodat vorm met inhoud samen gaat. In 2000 startte zij haar bureau Feng Shui Visie www.fengshui-visie.com