BoekStartdag

19 juni 2021, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek in Spijkenisse, Hellevoetsluis en Middelharnis

Kosten: Gratis, meld je aan

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom op zaterdag 19 juni naar de bibliotheek in Hellevoetsluis, Middelharnis of Spijkenisse en ontdek hoe fijn het is om samen met je (klein)kind met boekjes en taal bezig te zijn. In heel Nederland worden er in het kader van de landelijke BoekStartdag gratis activiteiten georganiseerd voor kinderen van 0 t/m 2,5 jaar en hun (groot)ouders.

Bibliotheek in Spijkenisse
Kom van 10.15 tot 10.45 uur draagzakdansen met je baby. Je danst onder leiding van Siwoh van Soolen op het prentenboek ‘We gaan op berenjacht’. Het is een goede manier om te blijven bewegen en te genieten van de tijd met elkaar. Vergeet niet een eigen draagzak of -doek mee te nemen. Tussen 11.00 en 11.30 uur wordt er voorgelezen en geknutseld. Je kind gaat op zoek naar spannende vormen in het boek ‘Mmmonsters’. Daarna mag hij of zij zelf vormen bekijken en voelen met een sensory bag. En volg van 11.45 tot 12.15 uur de workshop Muziek op Schoot waarbij Angelique de Boer jou en je kind meeneemt in de magische wereld van muziek.
Zaterdag 19 juni | 10.00-12.00 uur | gratis, meld je aan

 

Bibliotheek in Hellevoetsluis
Doe tussen 10.00 en 10.30 uur mee met de workshop Muziek op Schoot waarbij Angelique de Boer jou en je kind meeneemt in de magische wereld van muziek. Tussen 10.45 en 11.15 uur wordt er voorgelezen en geknutseld. Je kind gaat op zoek naar spannende vormen in het boek ‘Mmmonsters’. Daarna mag hij of zij zelf vormen bekijken en voelen met een sensory bag. De ochtend wordt om 11.15 uur afgesloten met een workshop dreumesdans van Carla de Pijper-Bezuijen van Moeki.
Zaterdag 19 juni | 10.00-12.00 uur | gratis, meld je aan via www.bzhd.nl

Bibliotheek in Middelharnis
De wereld ontdekken met Kleine Kangoeroe, een zandkasteel bouwen op het strand, met boer Boris naar de markt, met Roodkapje koekjes brengen naar grootmoeder in het bos. Met dreumesdans kan het allemaal! Je kind kan van 10.00 tot 10.30 uur dansen op een bekend prentenboek. Dans je gezellig mee met Carla de Pijper-Bezuijen van Moeki? De ochtend wordt om 10.30 uur afgesloten met het voorleesverhaal ‘Mmmonsters’. Je kind kan vormen bekijken en voelen met een sensory bag.
Zaterdag 19 juni | 10.30-11.30 uur | gratis, meld je aan via www.bzhd.nl

Aanmelden
Je kunt gratis meedoen aan alle activiteiten. Wel moet je je vooraf aanmelden. Dit kan door een gratis entreebewijs te bestellen via onze website of kassa. Voor elke workshop is een handdoek nodig waarop je samen met je kind de oefeningen kun doen. Neem deze dus zelf mee naar de bibliotheek.

Baby’s en kinderen houden van boeken
Wist je dat een bibliotheekabonnement voor baby’s en kinderen helemaal gratis is? Zo kunnen ze jarenlang genieten van alle leuke en leerzame boeken van de bibliotheek. En het lidmaatschap levert ook nog andere voordelen op zoals gratis toegang tot bepaalde activiteiten of een ledenkorting. Tijdens de BoekStartdag kun je direct een bibliotheekpas laten aanmaken voor je kind. Kun je niet zo lang wachten, vraag de pas dan alvast online aan via het online inschrijfformulier.