Naar de film in de Boekenberg

 • Film Summerland Bekijk details

  Van 19:00 tot 20:45 | De Boekenberg - Auditorium, 3e etage

  Summerland volgt een vrouw, genaamd Alice, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tot haar ongenoegen wordt een jonge vluchteling bij haar ondergebracht en wil ze deze zo snel mogelijk aan iemand anders overdragen. Toch vormt ze geleidelijk aan een band met hem en zorgt de groeiende vriendschap ervoor dat er enkele geheimen uit haar verleden aan het licht komen.

  wo 29 sep

 • Peuterbios: Pappa Big wordt kampioen (2+) Bekijk details

  Van 10:30 tot 11:30 | De Boekenberg - Auditorium, 3e etage

  Het is heerlijk om verhaaltjes voor te lezen! Maar het is ook heel leuk om ernaar te kijken en luisteren! Daarom organiseren we elke maand een peuterbios. Deze ochtend kijk je naar Pappa Big die probeert zijn titel als Kampioen Modderspringen terug te winnen. Peppa en George worden wakker en ontdekken een gigantische modderpoel. Suzy vindt dat Peppa teveel praat, dus besluit Peppa om helemaal niet meer te praten, maar hoe lang houdt ze dat vol? We beleven meerdere avonturen!

  di 05 okt

 • Film Shirley Bekijk details

  Van 13:00 tot 14:45 | De Boekenberg - Auditorium, 3e etage

  Begin jaren 50. Een jong stel besluit in te trekken bij schrijfster Shirley Jackson en haar echtgenoot Stanley Hyman. Ze hopen hiermee het roer om te gooien en een nieuw leven te beginnen. Al snel komen ze erachter dat er vreemde dingen gebeuren na hun intrekking, resulterend tot inspiratie voor Shirley's nieuwe boek. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Susan Scarf Merrell.

  za 09 okt

 • Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet (6+) Bekijk details

  Van 14:00 tot 15:30 | De Boekenberg - Auditorium, 3e etage

  Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar zijn land, om het graf van zijn vader te zoeken. Maar Klaas heeft daar helemaal geen zin in. Vliegen naar Egypte is eng, kost veel te veel geld, en bovendien heeft Dummie geen paspoort. Maar Dummie regelt alles en dan gaan ze toch op reis. Gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van Tosca Menten.

  ma 18 okt

 • Film Tom & Jerry Bekijk details

  Van 14:00 tot 15:45 | De Boekenberg - Auditorium, 3e etage

  Duik tijdens Waanzinnige Woensdag neer in onze filmzaal voor de avonturen van Tom & Jerry. Als Jerry op de avond voor de bruiloft van de eeuw in het chicste hotel van New York trekt, huurt de jonge bruiloftsplanner Kayla, Tom in om van hem af te komen. Het kat- en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel te ruïneren.

  wo 20 okt