Film Call Me By Your Name

6 maart 2019, van 19:30 tot 21:45 | De Boekenberg - Auditorium, 3e etage

Kosten: € 5,- p.p.

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kijk op woensdag 6 maart naar Call Me By Your Name, gebaseerd op het gelijknamige boek van André Aciman. De film was op diverse filmfestivals te zien en werd overladen met tal van prijzen.

De zeventienjarige Elio brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio’s geleerde vader, vindt hij dit erg intrigerend. Elio verzint van alles om tijd door te brengen met Oliver, en daagt hem uit. Er ontstaat een erotische spanning tussen de twee, en zodra het flirten eenmaal leidt tot een zowel speelse als betekenisvolle eerste zoen zijn ze meteen onafscheidelijk.

“Call Me By Your Name is een zeldzaamheid, een Italiaanse liefdesfilm die zo veel schoonheid en wijsheid herbergt, dat je zwevend de bioscoop verlaat.”(Trouw)
"Met prijzen overladen verfilming van André Acimans gelijknamige roman. Alle lof is begrijpelijk, want Call Me by Your Name is een fantastische film. Sprankelend, intiem en eerlijk." (VPRO)
"De broeierige, meeslepende romance krijgt gaandeweg een bitterzoete lading." (Volkskrant)

Bekijk de trailer