VakantieBios: Everest, de jonge Yeti

5 augustus 2020, van 15:00 tot 16:45 | De Boekenberg - auditorium, 3e etage

Kosten: leden € 3,50 anders € 5,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vervelen tijdens de zomervakantie? Niet nodig! Elke woensdag draait er een leuke film in Bibliotheek de Boekenberg. Op woensdag 5 augustus kijk je naar Everest, de jonge Yeti.

Als de ondeugende vrienden Yi, Jin en Peng een jonge Yeti op hun dak ontdekken besluiten ze hem Everest te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

De film is Nederland gesproken en de adviesleeftijd is 6 jaar en ouder.

Veiligheidsregels
We bieden weer voorzichtig enkele activiteiten aan voor kleine groepen bezoekers. Omdat de 1,5 meter afstand regel ook in de filmzaal geldt, zijn er minder zitplaatsen beschikbaar. Een ouder kan daarom maximaal 2 kinderen meenemen. Aanmelden voor de voorstelling is verplicht. Dit kan door vooraf een kaartje te kopen via onze website of aan de balie. Bezoekers dienen zich te allen tijde aan de veiligheidsmaatregelen te houden.