Herfstwandeling (geannuleerd)

24 november 2020, van 10:00 tot 12:30 | De Zalmforel (Oud Hoenderhoeksedijk 3, 3211 LH, Geervliet)

Kosten: leden € 10,- anders € 12,50

Wegens groot succes herhaald: de literaire wandeling in Nissewaard. Voor dinsdag 24 november is er een mooie wandelroute uitgestippeld door Bernisse, Heenvliet en Geervliet. In ongeveer 1,5 uur leer je de omgeving kennen en wordt je onderweg meerdere malen verrast door literaire en muzikale optredens.

Een ziel in de Bernisse
Lang geleden, wanneer de Bernisse nog een kilometer brede rivier is, ziet een visser op de avond voor het Sint Andreasfeest een lichtje uit de Bernisse opstijgen. Het beweegt heen en weer en zweeft vervolgens in de richting van een vervallen huis aan de oever van de rivier. De visser blijft doodstil staan. Is dit een teken? Maar naar het huis toegaan dat durft hij niet. Totdat een schorre stem zijn naam roept. Verhalenverteller Peter Faber verleidt wandelaars zich over te geven aan dit verhaal en zich in het verleden onder te dompelen.

Benieuwd naar de rest van het programma? Wandel dan mee en laat je verrassen door de optredens. We beginnen en eindigen de wandeling bij De Zalmforel (Oud Hoenderhoeksedijk 3, 3211 LH, Geervliet). Elk kwartier start er een groep van maximaal 10 wandelaars, zodat je voldoende afstand kunt houden van elkaar. Er is in de nabije omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid.

Aanmelden
Kaartjes voor de wandeling kosten € 10,- voor leden en € 12,50 voor niet-leden en zijn te bestellen via de bibliotheek. Wacht hier niet te lang mee, want het aantal plekken is beperkt. De wandeling wordt mede mogelijk gemaakt door het Milieu Huis en Hans Hartmann.