Online DigiCafé: kennismaken met Word

6 mei 2021, van 14:00 tot 15:00 | Online via Whereby

Kosten: Gratis, meld je aan

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil je graag teksten schrijven op de computer? Dat kan met het programma Word. Tijdens het online DigiCafé op donderdag 6 mei leggen we uit wat je er allemaal mee kunt doen.

Met dit programma zijn documenten, brieven en andere teksten zo geschreven. Je leert meer over het openen van een nieuw document, het instellen van lettertypes en hoe je je creatie vervolgens moet opslaan en printen.

We maken voor het DigiCafé gebruik van Whereby. Dit is gratis. Je hoeft niets te installeren. Je hebt alleen een computer met een webcam en microfoon nodig. Je kunt ook meedoen met je smartphone. De online kamer gaat 5 minuten voor aanvang open. Er is plek voor maximaal 8 personen. Mocht het DigiCafé vol zitten dan laten we je dit vooraf weten. Na aanmelding ontvang je de link waarmee je toegang hebt tot de online kamer. Het is mogelijk om met vragen over het online DigiCafé en/of Whereby op donderdag tussen 10.00-12.00 uur telefonisch contact op te nemen met Olav Punt via 0181-616622.

Het online DigiCafé komt tot stand door een samenwerking tussen Bibliotheek de Boekenberg en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Deelname is gratis, meld je vooraf aan bij Olav Punt. Dit kan telefonisch via 0181-616622 of per mail via opunt@deboekenberg.nl