De Luisterboot

16 augustus 2022, van 09:30 tot 12:00 | Opstap Fluisterboot bij het Gemaal van Spijkenisse Noordeinde 93

Kosten: Leden € 5 | Niet-leden € 7,50

Wil je genieten van de prachtige natuur in ons eigen Nissewaard en tegelijk naar een mooi gedicht of een grappig of spannend verhaal luisteren? Kom dan aan boord en vaar mee met de (f)luisterboot. Samen met de schipper en de gids bezorgt een voorlezer van Bibliotheek De Boekenberg je een onvergetelijke vaart.

Tijdens deze vaart kun je luisteren naar een aantal spannende korte verhalen. Tijdens het luisteren kun je genieten van de mooie natuur om je heen en leer je meer over het gebied. Natuur en literatuur gaan als goede vrienden samen op deze vaartocht. Laat je maar verrassen!

Voor kinderen van 5-10 jaar met (groot)ouders.


Er zijn deze zomer 6 vaarten op met ieder zijn eigen thema! We hebben zelfs een avondluisterboot die net even wat spannender is dan de andere edities en een kinderluisterboot waar kinderen zelf iets mogen voordragen. Dus vaar jij mee op een van deze dinsdagen?

Tijdens de vaart van de Luisterboot, die iedere keer tussen de 2 en 2,5 uur duurt, worden er interessante verhalen over het gebied waar we doorheen varen verteld door de gids, en wordt er minimaal 3 en maximaal 5x voorgelezen, verteld of voorgedragen. Ieder verhaal duurt tussen de 5 en 15 minuten.