Ouderworkshop: Tips voor thuis

14 oktober 2021, van 19:00 tot 19:45 | De Boekenberg - Terras, 4e etage

Kosten: Gratis, meld je aan

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zit jouw kind op de middelbare school en weet je niet goed hoe je hem of haar bij het huiswerk kunt begeleiden? Kom naar de ‘Tips voor thuis’ ouderworkshop van de Studiekring.

Met veel verschillende vakken, huiswerk en toetsen vraagt de middelbare school om een goede planning en effectieve leermethoden. Bij Studiekring hebben ze veel ervaring met het plannen en organiseren van het schoolwerk en de omringende uitdagingen die daarbij kunnen ontstaan. Zij willen deze kennis graag met ouders delen en organiseren daarom de gratis ouderworkshop 'Tips voor thuis'.

De workshop duurt van 19.00 tot 19.45 uur. Vervolgens zal er tot 20.00 uur ruimte zijn voor specifieke vragen. Voor de aanmelding stuurt u een e-mail naar spijkenisse@studiekring.nl met daarin de volgende gegevens: je naam, telefoonnummer en e-mailadres en het schooljaar enniveau van jouw zoon of dochter. De inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van aanmelding. In verband met het maximaal (15) aantal plaatsen, dien je de bevestiging van deelname af te wachten.