Spreekuur The Perfect Day

3 juli 2019, van 19:00 tot 20:30 | De Boekenberg - Bij de Huiskamer, 1e etage

Kosten: Gratis toegang

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Weddingplanner / ceremoniemeester Anja Konings van The Perfect Day staat voor je klaar voor jouw unieke bruiloft.

Een bruiloft organiseren is natuurlijk gewoon leuk en je wil zoveel mogelijk zelf doen. Maar door alle mooie plaatjes op Pinterest en internet heb je steeds weer nieuwe ideeën en zie je door de bomen het bos niet meer. Wat past er nou bij jou en welke details maken het nou jullie bruiloft?

Met weddingplanner / ceremoniemeester Anja Konings van The Perfect Day ga je bruisen van de ideeën voor jouw unieke bruiloft. Je krijgt nieuwe inzichten en je wordt creatief.

In de Boekenberg laat zij je kennismaken met Brain & Bruis. We zoomen in op de details en sfeer van jouw bruiloft.
Je kunt gewoon langskomen, maar je kan ook een afspraak maken op 06-14329682. Aan het spreekuur zijn geen kosten verbonden.

 

Wist je trouwens…dat je het ja-woord kunt geven in de mooiste bibliotheek van Nederland?! Als officiële trouwlocatie van Gemeente Nissewaard is dit mogelijk in de Boekenberg. De ceremonie op ons mooie overdekte Terras op de 4e verdieping, het aansnijden van de taart, proosten met bubbels, borrelen met je gasten. Wij dragen graag bij aan jullie bijzondere dag. Niet alleen bieden wij een unieke locatie voor de ceremonie, feest, borrel, receptie of diner, maar ook denken we graag mee met jullie wensen. Laat jullie inspireren en kom vrijblijvend jullie wensen bespreken.

  • Tot 100 gasten
  • Officiële trouwlocatie
  • Gemakkelijk parkeren in de Boekenberg-garage onder ons gebouw
  • Horecawensen in overleg af te stemmen met een enthousiast en flexibel team