Startup Academy Meetup

11 december 2019, van 14:00 tot 15:30 | De Boekenberg - Terras, 4e etage

Kosten: Gratis, wel aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wat zijn precies bedrijfskosten en wanneer spreken we over privékosten? Deze bijeenkomst heeft als doel om startende ondernemers inzicht te geven hoe om te gaan met de kosten van de onderneming t.o.v. de privé kosten. Veel kosten zijn niet direct zichtbaar waardoor het risico bestaat om te weinig te reserveren. Deze middag geeft inzicht hierover.

De bijeenkomst heeft als doel om startende ondernemers inzicht te geven hoe om te gaan met de kosten van de onderneming t.o.v. de privé kosten. Veel kosten zijn niet direct zichtbaar, waardoor het risico bestaat om te weinig te reserveren a.g.v. een tekort aan inzicht. Wat zijn precies bedrijfskosten en wanneer spreken we over privé kosten? Welke kosten mag je wel van de winst aftrekken en welke kosten niet of maar gedeeltelijk? Hoe zorg je ervoor, dat er voldoende "cash" binnenkomt en houd je de winst op papier zo laag mogelijk?

Daarnaast hebben ondernemers recht op extra heffingskortingen, waardoor belasting wordt bespaard. Welke heffingskortingen zijn dat en welke voorwaarden gelden daarvoor?

In deze interactieve bijeenkomst neemt René jullie mee in de wondere wereld van de financiële kant van de onderneming. Hij laat je zien, dat een gedeelte van de winst eenvoudig is te realiseren door slim met kostenbeheersing en fiscale mogelijkheden rekening te houden.