Troubadour Tour

7 november 2021 | De Boekenberg - Terras, 4e etage

Kosten: Aanmelden via info@cultuurinnissewaard.nl

Hou je van muzikale ontmoetingen, verhalenvertellers en dichtkunst? Noteer dan zondag 7 november in je agenda. Dan vindt namelijk de eerste editie van de Troubadour Tour plaats! Dit is een kleinschalig eendaags festival op verschillende locaties in Nissewaard.

De artiesten touren rond, maar jij blijft op één plek. Rik Hoogendoorn zal je samen met Toon Plasman verrassen met zijn herfst- en zwanenzang. Een bonte verzameling nummers die passen in het leven van Rik. Verhalenverteller Arnie Dalkman neemt je mee in de historie van Voorne-Putten. Dan is daar Frank Rensen, niet de minste singer-songwriter waarbij je kunt genieten van prachtige muziek. Tot slot zal Jan Biesheuvel de mooiste gedichten voordragen met muzikale omlijsting van The Land of Song. Bibliotheek de Boekenberg, Meindert’s theaterschuur, Dorpshuis Abbenbroek en Ambachtsherenhuis Heenvliet zijn het decor van dit festival.

Reserveer plaatsen door het sturen van een mail aan info@cultuurinnissewaard.nl Vermeld hierbij hoeveel plaatsen je wil reserveren en geef een eerste en tweede keuze aan voor de gewenste locatie. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer.

Je ontvangt vervolgens een betaalverzoek en na betaling ontvang je een bevestiging met verdere uitleg.

Let op: de Troubadour Tour in Heenvliet is uitverkocht.