De ultieme kerst reads!

All I want for Christmas is booooooooooo-ooooooooo-oooooooooks! Over een paar dagen is het kerst, Marcella van Books & Macchiato's zette wat boeken op een rij die het kerstgevoel helemaal compleet maken. 

Een rondje in de bieb!

Bijna elke week worden er nieuwe boeken toegevoegd in de Bibliotheek. Er komen constant fantastische nieuwe boeken bij en ik verbaas me niet eens me over de hoge boekenstapel die ik thuis heb liggen. Als ik de bibliotheek binnen loop, heb ik een vast rondje. Is dat bij jullie ook zo? 

#Peopleatthelibrary met Max en Kevin

Zoveel verschillende mensen brengen een bezoek aan de Boekenberg. Ieder van deze bezoekers hebben hun eigen reden om hier te zijn. In de rubriek People at the Library lichten we die verhalen uit.

If you liked this movie, you’ll love this book!

Misschien weten jullie het al. Maar de Boekenberg transformeert een paar keer in de maand in een bioscoop. In de maand november en December staan er weer een aantal interessante films op het programma! In deze blogpost heb ik twee van deze films uitgekozen en geef ik een aanbeveling voor, je raad het al, een bijpassend boek!

Happy Horror Halloween

Na de top 5 thrillers gaat blogger Books & Macchiato's een stapje verder. Het is immers bijna Halloween, tijd voor horrorverhalen! In dit blog de spannendste boeken op een rijtje. Heerlijk griezelen of slapeloze nachten... Waag jij de kans? 

Top 5 thrillers

De dagen worden weer korter, de avonden donkerder. Het is weer tijd om met een kleedje op de bank te lezen. En wat lees je dan? Stiekem vind ik het heerlijk om een beetje bang gemaakt te worden.

3PAK, het Boekenweek voor Jongeren geschenk!

Van 20 tot 29 september is de Boekenweek voor de Jongeren. Marcella van Books & Macchiatos dook voor je in de bundel en stelde haar volgers op Instagram de interessante vraag: 'Wat is nu het perfecte boek voor jongeren?'

Boekrecensies: 'Een nieuw begin' en 'Uitgeschakeld'

Ik las de samenvattingen van de boeken van Angelique Haak en werd meteen nieuwsgierig! Ik lees nog niet zo lang thrillers maar ik heb een beginnende liefde voor dit genre...

Van podcast naar audioboek

Je bent weer druk met school of werk, en je hebt minder tijd om te lezen. Podcasts zijn een goede oplossing, maar de perfecte oplossing is dichterbij dan je denkt... luister eens een audioboek! 

Top 5 mytische hervertellingen

Anno 2019 is er een uitgebreide keuze aan hervertellingen te vinden. En wat is er nu gaver dan oude mythes en sprookjes die in een compleet nieuw jasje worden gestopt? In de blogpost raad ik vandaag wat boeken aan, die je heerlijk laten onderdompelen in mythische verhalen over helden, pratende dieren, heksen en nog zoveel meer!

Meet Boekenberg blogger Books & Macchiato's! 

Hi lezers! 

Ik ben Marcella en ik ben vanaf deze maand de Boekenberg-blogger. Dat houdt in dat ik een paar keer per maand mijn enthousiasme zal delen voor alles wat met boeken te maken heeft...

#PeopleattheLibrary

Zoveel verschillende mensen brengen een bezoek aan de Boekenberg. Ieder van deze bezoekers hebben hun eigen reden om hier te zijn. In de rubriek People at the Library lichten we die verhalen uit.