Boekrecensies: 'Een nieuw begin' en 'Uitgeschakeld'

Ik las de samenvattingen van de boeken van Angelique Haak en werd meteen nieuwsgierig! Ik lees nog niet zo lang thrillers maar ik heb een beginnende liefde voor dit genre...

Van podcast naar audioboek

Je bent weer druk met school of werk, en je hebt minder tijd om te lezen. Podcasts zijn een goede oplossing, maar de perfecte oplossing is dichterbij dan je denkt... luister eens een audioboek! 

Top 5 mytische hervertellingen

Anno 2019 is er een uitgebreide keuze aan hervertellingen te vinden. En wat is er nu gaver dan oude mythes en sprookjes die in een compleet nieuw jasje worden gestopt? In de blogpost raad ik vandaag wat boeken aan, die je heerlijk laten onderdompelen in mythische verhalen over helden, pratende dieren, heksen en nog zoveel meer!

Meet Boekenberg blogger Books & Macchiato's! 

Hi lezers! 

Ik ben Marcella en ik ben vanaf deze maand de Boekenberg-blogger. Dat houdt in dat ik een paar keer per maand mijn enthousiasme zal delen voor alles wat met boeken te maken heeft...

#PeopleattheLibrary

Zoveel verschillende mensen brengen een bezoek aan de Boekenberg. Ieder van deze bezoekers hebben hun eigen reden om hier te zijn. In de rubriek People at the Library lichten we die verhalen uit.