• De bibliotheek altijd op zak

  De mobiele Bibliotheek Wise App maakt het mogelijk de catalogus van de bibliotheek te raadplegen en direct boeken en andere materialen te reserveren. Daarnaast zie je gemakkelijk welke items je in huis hebt en wanneer deze retour moeten. Uiteraard zijn deze op ieder moment te verlengen.

 • Online Bibliotheek app

  In de online Bibliotheek-app vind je zowel e-books als luisterboeken! Je kunt boeken zoeken, downloaden, lezen en luisteren. Speur door de digitale boekenkast naar je favoriete (luister)boeken of laat je verrassen door de vele boekentips.

 • eBooks eregalerij

  De eBooks eregalerij is een eerbetoon aan de klassieke Nederlandse en Vlaamse literatuur, zoals dat eerder vorm heeft gekregen in de permanente tentoonstelling Het Pantheon in het Letterkundig Museum.

  Samen met het museum en de Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren (DBNL) heeft Bibliotheek.nl daaruit voor jou als gebruiker een selectie gemaakt van auteurs en van rechtenvrije eBooks die je kosteloos kunt downloaden en lezen.

 • De grootste muziekcollectie van Europa

  Bent u een muziekliefhebber en wilt u regelmatig nieuwe cd's of muziekdvd's luisteren? Als lid van de bibliotheek kunt u gebruik maken van Muziekweb.

  Met deze dienst heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week de toegang tot meer dan 500.000 cd's, 30.000 muziekdvd's en 300.000 lp's.

Digitale Databanken

De bibliotheek beschikt over een groot aantal digitale informatiebronnen. Je kunt onze databanken kosteloos gebruiken, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Deze databanken zijn alleen IN de bibliotheek te gebruiken.

Verleng jouw geleende materialen en/of beheer jouw persoonlijke gegevens. 

Kies in de Boekenberg voor het netwerk 'Publiek'. Het wachtwoord is 'Boekenberg'.