Abonnementen


Gereserveerde materialen

Je gereserveerde materialen blijven 8 dagen in de bibliotheek staan. Daarna worden ze uit de reserveringskast gehaald. Voor niet opgehaalde materialen rekenen we â‚¬ 1,- boete.

E-books en luisterboeken

Met je bibliotheekabonnement kun je ook e-books en luisterboeken lenen van de Online Bibliotheek. Hoeveel boeken je kunt lezen en luisteren is afhankelijk van het abonnement dat je hebt. Met een Jeugdbundel kun je jeugdboeken lenen. Leden met een Budgetbundel hebben geen toegang tot de online boekenkast. Met de Basisbundel kun je 6 e-books en 6 luisterboeken per jaar lenen. De Plusbundel biedt het meeste gemak, want hiermee heb je onbeperkt toegang. De uitleentermijn van e-books en luisterboeken is 3 weken. Daarna verdwijnen de boeken automatisch van je apparaat.

Gratis ledenpas

Wil je geen boeken lenen, maar wel gebruikmaken van onze voorzieningen zoals de computers, printer en het internet? Vraag dan een gratis ledenpas aan. Deze gratis pas biedt ook andere voordelen zoals korting op bepaalde activiteiten. Ben je al lid van de bibliotheek? Dan profiteer je automatisch van deze voordelen!