In de bibliotheek

Hier vind je informatie over Wifi, computers in de bibliotheek en zaalverhuur.


Studeren & werken

Zijn er studie- en werkplekken?

Op de eerste etage van de Boekenberg bij Café Zinnig zijn er meerdere studie- en werkplekken met of zonder computer. Er zijn voldoende stopcontacten aanwezig om je laptop aan te sluiten en/of je mobiel op te laden. Op de tweede etage zijn 4 studienissen en ook op de bovenste verdieping van de bibliotheek zijn er volop werkplekken waar je gratis gebruik van kunt maken. Je kunt gratis gebruikmaken van ons Wifi.

Hoe kan ik gebruik maken van een computer?

Wil je werken op de computer in de bibliotheek? Daarvoor is een bibliotheekpas nodig. Heb je geen bibliotheekpas, dan kun je bij de servicebalie een gratis ledenpas laten aanmaken. Bij de computers kun je inloggen door de pas te scannen. Bij elke computer is ook een instructieblad aanwezig waarop het stap voor stap wordt uitgelegd.

Kan ik kopiëren en printen?

Ja dat is mogelijk. Je kunt printen en kopiëren op A4 formaat in kleur en zwart-wit. Zet hiervoor tegoed op je bibliotheekpas. Heb je geen bibliotheekpas, dan kun je bij de servicebalie een gratis ledenpas laten aanmaken. Dit is zo gepiept!


Wifi in de bibliotheek

Wat zijn de inloggegevens?

Je kiest voor het netwerk 'Publiek'. Het wachtwoord is 'Boekenberg'.

Hoe zit het met de veiligheid?

Je bent zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je laptop, smartphone en tablet. We adviseren om een anti-virusprogramma en firewall te gebruiken.

Kan ik de databanken van de bibliotheek inzien via wifi?

De databanken van de bibliotheek zijn alleen toegankelijk via de computers van de bibliotheek en niet via wifi.

Kan ik de bibliotheekcatalogus raadplegen via wifi?

De bibliotheekcatalogus kun je wel raadplegen via wifi.


Zaalverhuur

Kan ik een ruimte huren in De Boekenberg?

De bibliotheek beschikt over zeven unieke zalen. Elke ruimte heeft een eigen karakter en is voorzien van alle gemakken. Graag vertellen wij je meer over de mogelijkheden voor jouw bijeenkomst. Bekijk onze uitgebreide brochure.Geen antwoord op je vraag gevonden?