Lid worden

Bibliotheek de Boekenberg is er voor iedereen. Je kunt altijd bij ons binnenlopen voor het lezen van een boek, tijdschrift of krant. Om materialen mee naar huis te nemen, moet je lid zijn van de bibliotheek. Graag leggen wij je uit hoe je een abonnement afsluit.

Hoe word ik lid?

Het afsluiten van een abonnement op de bibliotheek is zo gedaan. Dit kan zowel in de bibliotheek als op onze website. Lees vooraf de onderstaande informatie om de inschrijving goed te laten verlopen.

Bibliotheek

Bezoek de bibliotheek en vul een inschrijfformulier in. Om je te kunnen inschrijven vragen wij je om een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort verblijfsdocument of identiteitskaart) mee te nemen naar de bibliotheek. Wij maken een persoonlijke bibliotheekpas aan, waarmee je direct materialen uit onze bibliotheek kunt lenen. Je kunt tijdens openingstijden lid worden aan de balie.

Website 
Je hoeft niet persé naar een van onze vestigingen te komen om je in te schrijven. Online inschrijven is mogelijk via d de ornaje knop hieronder. Wel zo makkelijk!
 

Ga naar het online inschrijfformulier