Belastingaangifte 2020

Hulp nodig bij je belastingaangifte?

Belastingaangifte doen via de computer kan best lastig zijn. Wat hulp van een expert die met je meekijkt is dan fijn. Iemand die helpt bij het invullen van de aangifte, je tips geeft of je vragen beantwoordt.


Belastingspreekuur

We vinden het belangrijk dat je zelfstandig je zaken kan regelen, ook het invullen van de belastingaangifte. Daarom organiseren we een belastingspreekuur met Stichting Welzijn Ouderen Spijkenisse. Er zijn een aantal vaste data waarop je terecht kunt in de bibliotheek.

Er zijn wel een aantal voorwaarden om mee te kunnen doen:

  • Alleenstaand: maximaal jaarinkomen € 35.000,-
  • Samenwonend of getrouwd: maximaal jaarinkomen € 52.000,-
  • Eigen vermogen: maximaal € 31.000,-

 

Bekijk ons filmpje

Of je nu jong of oud bent, wel of geen baan hebt, nieuw in Nederland woont of niet, we helpen je graag!

Onze spreekuren

De bibliotheek is gesloten, maar we hebben toestemming gekregen van de gemeente om het belastingspreekuur door te laten gaan. Je kunt je aanmelden via 0181-616622 of mkempers@deboekenberg.nl. Bij veel vraag naar het spreekuur zullen er extra dagen worden ingepland. 

Waar Wanneer
De Boekenberg Donderdag 18 maart, 1 en 15 april van 15:00 tot 19:00

Bereid je voor

Naar het belastingspreekuur moet je een aantal gegevens meenemen zodat Stichting Welzijn Ouderen Spijkenisse je op een goede manier kan helpen bij het invullen van het aangiftebiljet. Er zijn een aantal gegevens die je altijd meeneemt. Andere gegevens zijn afhankelijk van je situaite. Daarom is er een handige checklist gemaakt.

Gratis belastingcomputers

Heb je geen computer of internet thuis maar wil je wel de belastingaangifte invullen? Maak dan gebruik van de speciale belastingcomputers in de Boekenberg. In een beveiligde omgeving kun je zelfstandig de aangifte invullen en versturen. Ook hiervoor maak je vooraf een afspraak. Dit kan via 0181-616622 of per mail.


Direct bellen met de Belastingdienst? Bel gratis de BelastingTelefoon: 0800 - 0543


Cursussen voor de computer

Wil je beter leren omgaan met de websites van de overheid? 
Volg dan een computercursus bij de bibliotheek.