Resultaat 11 - 14 (van 14)

• Leenlaptops voor anderstaligen en werkzoekenden Bekijk details

2 juni 2021

Bibliotheek de Boekenberg leent sinds de coronacrisis laptops uit aan anderstaligen die in een taaltraject zitten. In samenwerking met Gemeente Nissewaard wordt deze dienstverlening uitgebreid zodat meer inwoners hier gebruik van kunnen maken. Op woensdag 26 mei waren wethouders Igor Bal en Wouter Struijk aanwezig in de Boekenberg om nieuwe laptops te overhandigen aan de bibliotheek.

• De bibliotheek is Duurzaam Gastvrij! Bekijk details

18 maart 2021

Bibliotheek de Boekenberg heeft het hoogste niveau van het Duurzaam Gastvrij keurmerk behaald: GOUD.

• Organiseer een livestream vanuit de Boekenberg Bekijk details

9 maart 2021

In een tijd waarin samenkomen beperkt mogelijk is, bieden we je graag een geschikt alternatief! Online streaming is een goede manier om elkaar toch te blijven ontmoeten. Daarom kun je bij het huren van een ruimte in de Boekenberg vanaf nu ook een professioneel livestreampakket bijboeken. Je vergadering, presentatie of andere bijeenkomst is hiermee volledig online te volgen en we nemen alle technische zorgen uit handen.

• Volg de Boekenbergtour Bekijk details

26 november 2020

Wie meer te weten wil komen over het verhaal achter de Boekenberg kan een audiovisuele tour volgen door de Spijkenisser bibliotheek. Architect Winy Maas, burgemeester Foort van Oosten en andere gasten nemen je mee op pad door het bijzondere gebouw. Tijdens de Boekenbergtour leer je meer over de totstandkoming van de boekenpiramide, de architectuur, het bijzondere klimaatsysteem en zijn er allerlei interessante weetjes.

Paginanavigatie