Resultaat 11 - 20 (van 39)

• Online lezen en leren

17 maart 2020

Verplicht thuisblijven maar wel volop lezen en leren voor jezelf of samen met de kinderen? We hebben een aantal handige diensten voor je op een rij gezet waarmee je de komende weken wel doorkomt!

Bekijk details van Online lezen en leren

• Bibliotheek de Boekenberg neemt maatregelen tegen coronavirus

13 maart 2020

In navolging van de adviezen en maatregelen die de Rijksoverheid en het RIVM hebben afgekondigd sluit de bibliotheek al haar vestigingen. Alle activiteiten, cursussen en verhuringen worden afgelast of verplaatst naar een nieuwe datum. Hiermee nemen we onze verantwoordelijkheid in het tegengaan van verspreiding van het virus.

Bekijk details van Bibliotheek de Boekenberg neemt maatregelen tegen coronavirus

• Rebelse Boekenweek

3 maart 2020

De Boekenweek, die van 7 t/m 15 maart gehouden wordt, staat in het teken van rebellen en dwarsdenkers. Stoere, onorthodoxe, eigengereide auteurs staan centraal. Leen tijdens deze week eens een lekker tegendraads boek of bezoek de speciale Boekenweek filmvoorstelling.

Bekijk details van Rebelse Boekenweek

• Korting met de Rotterdampas!

24 februari 2020

Gratis naar de film, het zwembad, de Euromast en Spido. Stap zo vaak je maar wil gratis binnen bij bijna alle musea in Rotterdam, Den Haag en Delft. Krijg flinke korting bij talloze attractieparken. Pak een gratis ijsje, een koffie en proef eens iets anders met korting. Leer tijdens een workshop of reis af naar de mooiste bestemmingen. Ook Bibliotheek de Boekenberg heeft een speciale Rotterdampas aanbieding!

Bekijk details van Korting met de Rotterdampas!

• Diploma-uitreiking Taal & Geld

20 februari 2020

Samen doorbreken we de cyclus van laaggeletterdheid. Met het project Taal & Geld binnen het DigiTaalhuis worden vrijwilligers opgeleid om minder taalvaardige volwassenen te helpen met het beter begrijpen van formele brieven van o.a. de Belastingdienst, het UWV en de zorgverzekeraar. Gisteren namen zij hun diploma in ontvangst!

Bekijk details van Diploma-uitreiking Taal & Geld

• Met korting naar een theatervoorstelling!

31 januari 2020

Wist je dat theatermakers zich geregeld laten inspireren door boekenschrijvers? Zo zijn de voorstellingen 'Tonio' en 'De aanslag' binnenkort te zien in Theater de Stoep. Speciaal voor bibliotheekleden hebben we een mooie actie. Zij kunnen met maar liefst 30% korting hier naar toe!* Maar wees er snel bij, want we hebben maar 30 stoelen per voorstelling beschikbaar.

Bekijk details van Met korting naar een theatervoorstelling!

• Een passie voor e-books en luisterboeken

31 januari 2020

Wil je 24/7 de nieuwste boeken kunnen lezen én luisteren zonder rekening te houden met openingstijden? Dat kan met een Basis- en Plusbundel van Bibliotheek de Boekenberg.

Bekijk details van Een passie voor e-books en luisterboeken

• Techniekweek

31 januari 2020

Kleine uitvinders kunnen tijdens de voorjaarsvakantie meedoen aan allerlei techniekactiviteiten in de Boekenberg. Vergeet niet vooraf een kaartje te kopen want vol = vol!

Bekijk details van Techniekweek

• Bibliotheek regelt blind dates!

31 januari 2020

Op zoek naar een blind date met een goed verhaal? Ook daarvoor kun je tegenwoordig in Bibliotheek de Boekenberg terecht. Het maakt ons niet uit of je lang, kort, dun, dik of aantrekkelijk bent, voor iedereen is er gegarandeerd een match! Om mee te kunnen doen heb je alleen een geldig lidmaatschap nodig.

Bekijk details van Bibliotheek regelt blind dates!

• Belastingspreekuur, bereid je voor!

23 januari 2020

Heb je een afspraak gemaakt bij het belastingspreekuur? Dan moet je een aantal gegevens meenemen, zodat Stichting Welzijn Ouderen je op een goede manier kan helpen bij het invullen van het aangiftebiljet. Er zijn een aantal gegevens die je altijd mee moet nemen. Andere gegevens zijn afhankelijk van jouw specifieke situatie. Met behulp van onderstaande lijst kun je bepalen welke gegevens je mee moet brengen.

Bekijk details van Belastingspreekuur, bereid je voor!