Resultaat 1 - 10 (van 19)

• Begin 2021 met een schone lei: boeken inleveren nu boetevrij

3 januari 2021

We openen het nieuwe jaar met een fijne actie: leden van onze bibliotheek kunnen hun boeken of materialen inleveren waarbij tijdelijk alle boetes worden kwijtgescholden. De actie loopt van maandag 4 januari t/m maandag 11 januari en geldt voor alle materialen zoals boeken, luisterboeken en films.

Bekijk details van Begin 2021 met een schone lei: boeken inleveren nu boetevrij

• We zijn gesloten

15 december 2020

Als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen zijn al onze vestigingen tot en met 9 februari gesloten. Dat is natuurlijk enorm balen, maar we weten waarvoor we het doen. Gelukkig kun je als klant gewoon boeken en media blijven lenen via de afhaalbieb.

Bekijk details van We zijn gesloten

• Ook samenwerken met de bibliotheek?

10 december 2020

We werken met meer dan 60 organisaties samen op het gebied van taal, mediawijsheid, participatie en zelfredzaamheid. Samen zorgen we voor een uitgebreide collectie, een gevarieerd onderwijsprogramma en aantrekkelijke programmering voor jong en oud. Wil je ook samenwerken met onze bibliotheek? Neem contact op met Olga van Reede, Teamleider Marketing, Communicatie en Evenementen via 06-18437602.

Bekijk details van Ook samenwerken met de bibliotheek?

• Nieuw: TijdschriftenBieb

3 december 2020

Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van AutoWeek tot Yoga Magazine. De app is gratis voor bibliotheekleden.

Bekijk details van Nieuw: TijdschriftenBieb

• Stadsdichter gezocht

3 december 2020

Nissewaard is op zoek naar een nieuwe stadsdichter. Iemand uit Nissewaard die poëzie dichter bij de inwoners brengt door gedichten te schrijven over het dagelijkse leven en voor officiële gelegenheden. Iedere inwoner van gemeente Nissewaard kan zich hiervoor inschrijven.

Bekijk details van Stadsdichter gezocht

• Volg de Boekenbergtour

26 november 2020

Wie meer te weten wil komen over het verhaal achter de Boekenberg kan vanaf vrijdag 27 november een audiovisuele tour volgen door de Spijkenisser bibliotheek. Architect Winy Maas, burgemeester Foort van Oosten en andere gasten nemen je mee op pad door het bijzondere gebouw. Tijdens de Boekenbergtour leer je meer over de totstandkoming van de boekenpiramide, de architectuur, het bijzondere klimaatsysteem en zijn er allerlei interessante weetjes.

Bekijk details van Volg de Boekenbergtour

• Terugkijken: Ontmoet Schrijvers Online

12 november 2020

Tijdens Nederland leest organiseren we samen met andere bibliotheken en Probiblio online ontmoetingen met bekende schrijvers. Het thema familiegeschiedenis stond centraal. Hieronder kun je alle interviews op je gemak terugkijken!

Bekijk details van Terugkijken: Ontmoet Schrijvers Online

• Leeschallenge!

3 november 2020

Lezen is leuk! Daarom hebben we een supertoffe leeschallenge voor je bedacht die je vanuit huis kunt doen. Want kun je eigenlijk ondersteboven lezen of onder de dekens met een zaklamp?

Bekijk details van Leeschallenge!

• Nieuwe app: online bibliotheek

8 september 2020

Vanaf 8 september kun je gebruik maken van een nieuwe app voor je e-books en luisterboeken: de online Bibliotheek. Deze vervangt de huidige app voor de e-books en LuisterBieb, is een stuk gebruiksvriendelijker én heeft meer mogelijkheden.

Bekijk details van Nieuwe app: online bibliotheek

• Geef medewerkers de bibliotheek cadeau!

2 september 2020

Bibliotheek de Boekenberg is er voor iedereen, ook voor organisaties uit de omgeving. Zij kunnen in de bibliotheek terecht voor een fijne werkplek en voor het houden van een activiteit of bedrijfsevenement. En natuurlijk ook voor de uitgebreide collectie boeken en media. Voor organisaties biedt de bibliotheek een zakelijk abonnement. Kraamzorg de Bakermand nam op dinsdag 1 september abonnementen af voor haar werknemers.

Bekijk details van Geef medewerkers de bibliotheek cadeau!