Resultaat 1 - 10 (van 24)

• Vrijwilligersdag 2018

12 november 2018

Op vrijdag 7 december 2018 is de jaarlijkse vrijwilligersdag. Alle vrijwilligers van Nissewaard worden die dag in het zonnetje gezet.

Bekijk details van Vrijwilligersdag 2018

• Ontvang een cadeau van de bibliotheek!

31 oktober 2018

Speciaal voor leden! Je bent wat je leest, het Nederland Leest geschenkboek ligt morgen voor je klaar in onze vestigingen. Een heerlijk geschenk vol sappige verhalen, verfrissende passages en een zoete afsluiter, want het thema van dit jaar is voeding. Lees smakelijk!

Bekijk details van Ontvang een cadeau van de bibliotheek!

• Bibliotheek Zuidland is verhuisd

22 augustus 2018

Een nieuwe locatie binnen de basisschool de Vlasbloem in Zuidland.

Bekijk details van Bibliotheek Zuidland is verhuisd

• Spannende Schrijfwedstrijd

18 juli 2018

In het kader van de Spannende Boeken Weken in juni organiseerden we een spannende schrijfwedstrijd. We scheven het begin van een verhaal en vroegen onze bezoekers dit af te schrijven. We ontvingen tal van spannende en mysterieuze verhalen die ons op het puntje van onze stoel hielden tot de laatste paar zinnen. Maar er kan maar één winnaar zijn en dat is: Yvette de Klerk. Haar verhaal lees je hieronder!

Bekijk details van Spannende Schrijfwedstrijd

• Kinderbestuur gezocht

16 juli 2018

De bibliotheek is opzoek naar nieuwe leden voor het kinderbestuur (schooljaar 2018/2019). Ben je tussen de 9 en 12 jaar? En weet jij de leukste kinderactiviteiten te bedenken voor in de bieb? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk details van Kinderbestuur gezocht

• Nieuwe abonnementen

6 juli 2018

Per 1 augustus 2018 veranderen de abonnementen van onze bibliotheek. We kiezen voor meer gemak en duidelijkheid en maken het lenen goedkoper, zodat zoveel mogelijk inwoners gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. We introduceren daarnaast een gratis lidmaatschap tot 30 jaar.

Bekijk details van Nieuwe abonnementen

• Voorlezers en coördinatoren gezocht voor de VoorleesExpress!

19 juni 2018

In het najaar van 2018 start Bibliotheek de Boekenberg met de VoorleesExpress. Dit is een landelijk project voor kinderen met een taalachterstand. Hiervoor zoeken we enthousiaste voorlezers en coördinatoren die op vrijwillige basis een steentje willen bijdragen aan taalontwikkeling.

Bekijk details van Voorlezers en coördinatoren gezocht voor de VoorleesExpress!

• Maak een wachtwoord aan

18 juni 2018

Meld je je voor Mijn menu of de App nog aan met een pincode van vier cijfers? Binnenkort kan dat niet meer.

Bekijk details van Maak een wachtwoord aan

• Spannende Boeken Weken Schrijfwedstrijd

31 mei 2018

In de maand juni vieren we de Spannende Boeken Weken met een spannende schrijfwedstrijd. Wij hebben het begin geschreven, maar jij bepaalt hoe het verhaal afloopt. Maak je verhaal zo spannend, mysterieus of griezelig mogelijk! Er zijn slechts een paar kleine richtlijnen. Er mag geen onfatsoenlijk taalgebruik worden gebruikt. Het is een verhaal van minimaal 2 en maximaal 5 A4’tjes. Verhalen kunnen de hele maand juni worden opgestuurd naar redactie@deboekenberg.nl. In juli wordt het beste verhaal gepubliceerd...

Bekijk details van Spannende Boeken Weken Schrijfwedstrijd

• Nieuwe online cursussen

6 februari 2018

Vanaf februari staat er een vernieuwd cursusaanbod klaar op de online bibliotheek. Bibliotheekleden kunnen nu kiezen uit maar liefst 41 online cursussen! Deze zijn tot 1 januari 2019 af te nemen, waarna je nog een jaar de tijd hebt om de cursus te volgen. Elk bibliotheeklid mag twee cursussen afnemen. Als bonus is er bovendien weer elke maand een nieuwe ‘cursus van de maand’ beschikbaar.

Bekijk details van Nieuwe online cursussen