Resultaat 1 - 10 (van 26)

• De afhaalbieb is open! Bekijk details

15 december 2020

Onze vestigingen zijn beperkt geopend voor het afhalen van gereserveerde boeken en het inleveren van boeken. Zo kun je alsnog blijven genieten van mooie verhalen.

Bekijk details van De afhaalbieb is open!

• De bibliotheek is Duurzaam Gastvrij! Bekijk details

18 maart 2021

Bibliotheek de Boekenberg heeft het hoogste niveau van het Duurzaam Gastvrij keurmerk behaald: GOUD.

Bekijk details van De bibliotheek is Duurzaam Gastvrij!

• Organiseer een livestream vanuit de Boekenberg Bekijk details

9 maart 2021

In een tijd waarin samenkomen beperkt mogelijk is, bieden we je graag een geschikt alternatief! Online streaming is een goede manier om elkaar toch te blijven ontmoeten. Daarom kun je bij het huren van een ruimte in de Boekenberg vanaf nu ook een professioneel livestreampakket bijboeken. Je vergadering, presentatie of andere bijeenkomst is hiermee volledig online te volgen en we nemen alle technische zorgen uit handen.

Bekijk details van Organiseer een livestream vanuit de Boekenberg

• Belastingspreekuur: maak alvast een afspraak Bekijk details

23 februari 2021

Bibliotheek de Boekenberg vindt het belangrijk dat inwoners zelfstandig hun zaken kunnen regelen, ook het invullen van de belastingaangifte. Daarom wordt er elk jaar een belastingspreekuur georganiseerd met Stichting Welzijn Ouderen Spijkenisse. De bibliotheek is helaas gesloten maar gelukkig mag dit spreekuur wel doorgaan. Op donderdag 18 maart, 1 en 15 april van 15.00 tot 19.00 uur helpen we je graag!

Bekijk details van Belastingspreekuur: maak alvast een afspraak

• Afhaalbieb in Zuidland Bekijk details

23 februari 2021

We breiden de afhaalservice van gereserveerde boeken en media verder uit. Leden konden al in Spijkenisse en Heenvliet terecht voor het ophalen van hun materialen. Vanaf woensdag 3 maart opent ook een afhaalbieb in Zuidland.

Bekijk details van Afhaalbieb in Zuidland

• Terugkijken: Ontmoet Dichters Online Bekijk details

9 februari 2021

De bibliotheek trakteerde jou op een avond poëzie. Tijdens Ontmoet Dichters Online, dat op 4 februari plaatsvond, kon je genieten van voordrachten en interviews van Tsead Bruinja, Iduna Paalman, Maureen Ghazal en Daniëlle Zawadi. Gemist? Je kunt het programma hieronder terugkijken!

Bekijk details van Terugkijken: Ontmoet Dichters Online

• Stadsdichter Nissewaard gekozen! Bekijk details

8 februari 2021

Op zaterdag 6 februari was het dan zover. De tweede stadsdichterverkiezing van Nissewaard. Vanuit de studio van de JongensVan kon het publiek de stadsverkiezing live volgen via een stream. De jury, bestaande uit wethouder Léon Soeterboek, directeur Victor Thissen van de Boekenberg en Kevin Mack, de vorige stadsdichter, hadden een moeilijke keus uit de prachtig gevarieerde gedichten van de genomineerden.

Bekijk details van Stadsdichter Nissewaard gekozen!

• Poëziewolk Bekijk details

1 februari 2021

Gedichten willen niet altijd in boeken wonen. Soms vliegen ze vrij rond. Met Wolk kun je ze zien en lezen. Zo sta je ineens in een wolk van poëzie!

Bekijk details van Poëziewolk

• Leeschallenge! Bekijk details

25 januari 2021

Lezen is leuk! Daarom hebben we een supertoffe leeschallenge voor je bedacht die je vanuit huis kunt doen. Want kun je eigenlijk ondersteboven lezen of onder de dekens met een zaklamp? Deel je je leukste foto's met ons? Dat kan via social media met #leesjedoordelockdown

Bekijk details van Leeschallenge!

• Afhaalbieb in Heenvliet Bekijk details

21 januari 2021

We breiden de afhaalservice van gereserveerde boeken en media uit. Leden konden al in de Boekenberg in Spijkenisse terecht voor het ophalen van hun materialen. We willen ook de klanten uit de kernen van dienst zijn en openen daarom vanaf woensdag 27 januari een wekelijkse afhaalbieb in Heenvliet.

Bekijk details van Afhaalbieb in Heenvliet