Resultaat 1 - 10 (van 13)

• Wereldwinkel Zuidland steunt het DigiTaalhuis

11 november 2019

Het bestuur en de vrijwilligsters van de Wereldwinkel Zuidland hebben als resultaat van hun gezamenlijke inspanning gedurende een aantal jaar €700,- bijeengebracht. Dit bedrag schenken zij aan het DigiTaalhuis Nissewaard. Met dit bedrag zal het DigiTaalhuis laaggeletterden helpen en de zelfredzaamheid verbeteren.

Bekijk details van Wereldwinkel Zuidland steunt het DigiTaalhuis

• Website voor taal- en computervragen

4 november 2019

Voor inwoners met taal- en computervragen is het soms onduidelijk waar zij terecht kunnen in Nissewaard. Dit terwijl veel organisaties een cursus organiseren of begeleiding bieden. Om deze reden hebben de partners van het DigiTaalhuis de handen ineen geslagen en een gezamenlijke website gerealiseerd waarop het lokale aanbod verzameld staat. Op www.nissewaardleert.nl zie je in één oogopslag waar je met jouw vraag terecht kunt.

Bekijk details van Website voor taal- en computervragen

• Rabobank steunt DigiTaalhuis Nissewaard

4 november 2019

De opbrengst van de ledendiners van de Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden is naar drie lokale DigiTaalhuizen gegaan. Zij ontvingen ieder een cheque van €1000,- . Met dit bedrag zullen de DigiTaalhuizen laaggeletterden uit de regio helpen om zo de zelfredzaamheid te verbeteren.

Bekijk details van Rabobank steunt DigiTaalhuis Nissewaard

• De Boekenberg op Linda.nl

9 september 2019

De regen nu al zat? Kijk je ogen uit in deze prachtige bibliotheken.

Bekijk details van De Boekenberg op Linda.nl

• Prijsuitreiking van De Nederlandse Kinderjury in de Boekenberg

27 juni 2019

Tijdens de Kinderjury Stemweek stemden tienduizenden kinderen tussen de 6 en 12 jaar op hun favoriete boek uit 2018.

Bekijk details van Prijsuitreiking van De Nederlandse Kinderjury in de Boekenberg

• Vernieuwde e-booksapp

23 mei 2019

De e-booksapp van de online bibliotheek is per 2 april vernieuwd. Mocht je hierdoor problemen ervaren met je e-reader, tablet of smartphone, kijk dan eens bij de meest gestelde vragen.

Bekijk details van Vernieuwde e-booksapp

• Nieuwe abonnementen

6 juli 2018

Per 1 augustus 2018 zijn de abonnementen van onze bibliotheek veranderd. We kiezen voor meer gemak en duidelijkheid en maken het lenen goedkoper, zodat zoveel mogelijk inwoners gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. We introduceren daarnaast een gratis lidmaatschap tot 30 jaar.

Bekijk details van Nieuwe abonnementen

• Vraag aan de bieb? WhatsApp!

20 juni 2018

Heb je een kleine of grote vraag aan Bibliotheek de Boekenberg? Vanaf nu kun je de bibliotheek ook bereiken via WhatsApp, handig!

Bekijk details van Vraag aan de bieb? WhatsApp!

• Oefenen en leren voor je theorie

19 juni 2018

Gratis oefenen voor je theorie-examen voor bromfiets, motor of auto, dat kan vanaf nu bij de Bibliotheek.

Bekijk details van Oefenen en leren voor je theorie

• Maak een wachtwoord aan

18 juni 2018

Meld je je voor Mijn menu of de App nog aan met een pincode van vier cijfers? Binnenkort kan dat niet meer.

Bekijk details van Maak een wachtwoord aan