Resultaat 1 - 10 (van 11)

• De Boekenberg op Linda.nl

9 september 2019

De regen nu al zat? Kijk je ogen uit in deze prachtige bibliotheken.

Bekijk details van De Boekenberg op Linda.nl

• Ledenactie

29 juli 2019

Geef deze zomer een abonnement* cadeau en bezoek met ons de industriële LocHal in Tilburg! We geven 20 kaarten weg voor twee personen.

Bekijk details van Ledenactie

• Prijsuitreiking van De Nederlandse Kinderjury in de Boekenberg

27 juni 2019

Tijdens de Kinderjury Stemweek stemden tienduizenden kinderen tussen de 6 en 12 jaar op hun favoriete boek uit 2018.

Bekijk details van Prijsuitreiking van De Nederlandse Kinderjury in de Boekenberg

• Vernieuwde e-booksapp

23 mei 2019

De e-booksapp van de online bibliotheek is per 2 april vernieuwd. Mocht je hierdoor problemen ervaren met je e-reader, tablet of smartphone, kijk dan eens bij de meest gestelde vragen.

Bekijk details van Vernieuwde e-booksapp

• Nieuwe abonnementen

6 juli 2018

Per 1 augustus 2018 zijn de abonnementen van onze bibliotheek veranderd. We kiezen voor meer gemak en duidelijkheid en maken het lenen goedkoper, zodat zoveel mogelijk inwoners gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. We introduceren daarnaast een gratis lidmaatschap tot 30 jaar.

Bekijk details van Nieuwe abonnementen

• Vraag aan de bieb? WhatsApp!

20 juni 2018

Heb je een kleine of grote vraag aan Bibliotheek de Boekenberg? Vanaf nu kun je de bibliotheek ook bereiken via WhatsApp, handig!

Bekijk details van Vraag aan de bieb? WhatsApp!

• Oefenen en leren voor je theorie

19 juni 2018

Gratis oefenen voor je theorie-examen voor bromfiets, motor of auto, dat kan vanaf nu bij de Bibliotheek.

Bekijk details van Oefenen en leren voor je theorie

• Maak een wachtwoord aan

18 juni 2018

Meld je je voor Mijn menu of de App nog aan met een pincode van vier cijfers? Binnenkort kan dat niet meer.

Bekijk details van Maak een wachtwoord aan

• Gemeentelijke ombudsman

11 april 2017

Gratis spreekuur waar je terecht kunt als je klachten hebt over de manier waarop je behandeld bent door de gemeente en gemeentelijke samenwerkingsverbanden.

Bekijk details van Gemeentelijke ombudsman

• Nationale Bibliotheekpas

24 oktober 2016

Boeken, tijdschriften en films lenen waar je maar wilt? Het kan vanaf nu!

Bekijk details van Nationale Bibliotheekpas