Resultaat 1 - 10 (van 22)

• Finale Zuid-Hollandse voorleeswedstrijd Read2Me!

16 april 2019

In een zinderende finale streden 11 kandidaten op vrijdag 12 april om de titel ‘voorleeskampioen van Zuid-Holland'. De voorleeswedstrijd voor brugklassers werd gehouden in Bibliotheektheater Rotterdam, waar een flink aantal toeschouwers zich hadden verzameld om de kandidaten met yells en spandoeken aan te moedigen. Lisa Harmeling van het PENTA college Scala Rietvelden is tweede geworden!

Bekijk details van Finale Zuid-Hollandse voorleeswedstrijd Read2Me!

• Met korting naar Turks Fruit

13 maart 2019

Het boek was een bestseller, de film een blockbuster, de musical een kaskraker en dan is er nu de toneelbewerking van het ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur: ‘Turks Fruit’ van Jan Wolkers. Bibliotheekleden kunnen op woensdag 27 maart met korting naar deze voorstelling in Theater de Stoep. Lees snel verder en ontdek hoe je erbij kunt zijn.

Bekijk details van Met korting naar Turks Fruit

• VoorleesExpress valt in de prijzen!

11 december 2018

Tijdens de Nationale Vrijwilligersdag op vrijdag 7 december werd de VoorleesExpress Voorne-Putten gekozen tot beste nieuwe initiatief van 2018. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. We vertellen je dan ook graag meer over dit bijzondere project!

Bekijk details van VoorleesExpress valt in de prijzen!

• Een jaar lang kinderbestuur

11 december 2018

Wie weet nou beter wat kinderen willen, dan kinderen zelf. Met die gedachte is Bibliotheek de Boekenberg in september 2017 gestart met een kinderbestuur. Zes knappe koppen hebben zich een jaar lang gebogen over alles wat er in de bibliotheek gebeurt. Hoe kan het beter en leuker voor hun en hun leeftijdsgenootjes?

Bekijk details van Een jaar lang kinderbestuur

• Bibliotheek Zuidland is verhuisd

22 augustus 2018

Een nieuwe locatie binnen de basisschool de Vlasbloem in Zuidland.

Bekijk details van Bibliotheek Zuidland is verhuisd

• Spannende Schrijfwedstrijd

18 juli 2018

In het kader van de Spannende Boeken Weken in juni organiseerden we een spannende schrijfwedstrijd. We schreven het begin van een verhaal en vroegen onze bezoekers dit af te schrijven. We ontvingen tal van spannende en mysterieuze verhalen die ons op het puntje van onze stoel hielden tot de laatste paar zinnen. Maar er kan maar één winnaar zijn en dat is: Yvette de Klerk. Haar verhaal lees je hieronder!

Bekijk details van Spannende Schrijfwedstrijd

• Nieuwe abonnementen

6 juli 2018

Per 1 augustus 2018 zijn de abonnementen van onze bibliotheek veranderd. We kiezen voor meer gemak en duidelijkheid en maken het lenen goedkoper, zodat zoveel mogelijk inwoners gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. We introduceren daarnaast een gratis lidmaatschap tot 30 jaar.

Bekijk details van Nieuwe abonnementen

• Maak een wachtwoord aan

18 juni 2018

Meld je je voor Mijn menu of de App nog aan met een pincode van vier cijfers? Binnenkort kan dat niet meer.

Bekijk details van Maak een wachtwoord aan

• Vakantie- en oproepkracht gezocht

30 januari 2018

Het is slechts een kleine klim van de ingang van de Boekenberg naar Café Zinnig. Hier kun je terecht voor een goede kop koffie met iets lekkers, verse vruchtensappen en lekkere broodjes. In het café gaan bezoekers met elkaar in gesprek óf genieten in alle rust van hun cappuccino en een krant of tijdschrift aan de leestafel. Ook vinden er regelmatig activiteiten plaats zoals een Kinderkookcafé en Legocafé. Café Zinnig verzorgt daarnaast lunches, borrels en meer voor organisaties die in Bibliotheek...

Bekijk details van Vakantie- en oproepkracht gezocht

• Vraag aan de bieb? WhatsApp!

6 december 2017

Heb je een kleine of grote vraag aan Bibliotheek de Boekenberg? Vanaf nu kun je de bibliotheek ook bereiken via WhatsApp, handig!

Bekijk details van Vraag aan de bieb? WhatsApp!