Afhaalservice

Gepubliceerd op: 31 maart 2020 16:26

De Boekenberg gaat op woensdag 20 mei weer open voor publiek. Je kunt vanaf dan weer zelf boeken lenen. We hebben besloten om daarnaast de afhaalservice aan te blijven bieden. Dit is namelijk een hele veilige manier om boeken te lenen. Je kunt dus zelf bepalen waarvan je gebruik wil maken.

Hoe werkt het?

• Je kunt boeken reserveren, maximaal 3 per keer.
  • Belangrijk is dat je boeken kiest die in de Boekenberg aanwezig zijn.
  • Geef je reservering door via de website bij Mijn Menu of in de Bibliotheek Wise app.
  • Je reservering wordt zo snel mogelijk klaargezet. Je ontvangt van ons een mail als het klaarstaat. Je kunt je bestelling van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur ophalen.
  • Je kunt contactloos lenen, want de boeken worden vooraf op je bibliotheekpas gezet. We zetten je reservering in een tas voor je klaar.

Samen veilig

• Als je geen mail van ons ontvangen hebt, kunnen we je niet helpen.
  • Mensen met klachten als hoesten, snotteren of koorts verzoeken wij om niet naar de bibliotheek te komen.
  • We helpen maximaal 1 klant tegelijk en houden 1,5 meter afstand. We vragen klanten in geval van een wachtrij om gepaste afstand te houden van elkaar.
  • De boeken die je afhaalt zijn schoongemaakt en zitten in een tasje.
  • Deelname aan de afhaalservice is op eigen risico.

Extra service
Als je behoort tot de risicodoelgroep of niet in staat bent naar de bibliotheek te komen dan is er de mogelijkheid om de boeken te laten bezorgen. Dit kun je aangeven als we per mail of telefonisch contact met je opnemen.

Boeken inleveren
Het is in de tussentijd gewoon mogelijk om boeken in te leveren. Aan de zijkant van de Boekenberg vind je onze inleverbus. De boeken worden schoongemaakt en van je pas afgehaald.

Nog geen lid?
Ben je geen lid van de bibliotheek maar wil je wel gebruikmaken van de afhaalservice, schrijf je dan online in. We sturen je vervolgens de benodigde gegevens toe om een reservering te plaatsen.

Neem contact met ons op via 0181-616622 of info@deboekenberg.nl