Boekenberg bedankt vrijwilligers

Gepubliceerd op: 28 november 2019 15:32

Op dinsdag 26 november is in Theater de Stoep een feestelijke avond georganiseerd voor de vrijwilligers van Bibliotheek de Boekenberg. Dit als blijk van waardering voor hun inzet en enthousiasme. Zij keken naar de voorstelling ‘Man met koffer’ van Laurens de Groot.

In de voorstelling is Laurens onderweg naar de bibliotheek en stuit hij op mooie verhalen uit verschillende culturen en andere tijden. Van de gedichten van Annie M.G. Schmidt tot aan verhalen over bekende Nederlandse schrijvers zoals Jan Wolkers. Hij stond stil bij het verstrijken van de tijd en wat voor invloed dat heeft op ons dagelijkse doen en laten. Dit zorgde voor een feest der herkenning voor velen. Onderweg stopte hij bij de vrijwilligers van het digiteam, de bibliotheek in Zuidland en Heenvliet, de VoorleesExpress, de gastvrouwen en -heren en andere teams. Na afloop konden de vrijwilligers onder het genot van een hapje en drankje napraten en op de foto gaan als ‘ster van de Boekenberg’.

Bibliotheek de Boekenberg werkt samen met bijna 200 vrijwilligers. Een enthousiaste en betrokken groep mensen die vele vormen van dienstverlening mogelijk maakt. Van het helpen van inwoners met taal- en computervragen tot aan het bezorgen van boeken aan huis voor mensen die minder mobiel zijn. Samen zorgen we ervoor dat iedereen in Nissewaard mee kan doen in de maatschappij.