We zijn open

Gepubliceerd op: 14 mei 2020 10:06

We zijn OPEN. Om je bezoek zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal regels opgesteld en zijn er aanpassingen in onze vestigingen gedaan.

Openingstijden Bibliotheek de Boekenberg
Onze deuren staan voor je open. De Boekenberg is op maandag, dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur geopend voor leden. Op woensdag en donderdag is de bibliotheek geopend van 10.00 tot 20.30 uur en op zaterdag kun je er van 10.00 tot 16.00 uur terecht. Van september t/m april is de bibliotheek iedere eerste zondag van de maand van 11.00 tot 16.00 uur geopend.

Openingstijden Bibliotheek Zuidland & Heenvliet
Onze vestiging in Heenvliet is elke maandag en woensdag tussen 12.00 en 14.00 uur geopend. Onze vestiging in Zuidland is elke dinsdag tussen 18.30 en 20.00 uur open en ook op donderdag van 14.30 tot 16.30 uur.

Veiligheidsmaatregelen
We richten de bibliotheek zo in dat jouw bezoek zo veilig en prettig mogelijk verloopt. We hebben daarom een aantal maatregelen getroffen die voor iedereen gelden. Zo zorgen we er samen voor dat de bibliotheek open kan blijven.

• Houd altijd 1,5 meter afstand.
  • Draag een mondkapje, voor iedereen vanaf 13 jaar.
  • Bij binnenkomst desinfecteer je je handen.
  • Een winkelmandje is verplicht als je boeken komt lenen.
  • Registreer je bij gebruik van de studieplekken.
  • Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op.
  • Heb je verkoudheids- of griepverschijnselen, volg dan het advies van het RIVM en blijf thuis.

Café Zinnig gesloten
Café Zinnig is tot nader order gesloten.

Boeken inleveren
Je kunt je boeken weer inleveren in de Boekenberg. Maak gebruik van de inleverbalie op de begane grond. Buiten openingstijd kun je gebruikmaken van de inleverbus aan de buitenzijde van het gebouw. In de vestigingen kun je de boeken ook weer inleveren zoals je dat gewend bent.

Kranten & tijdschriften
Nabij Café Zinnig is een speciale leestafel ingericht voor het lezen van kranten en tijdschriften.

Werken & studeren
We kunnen ons goed voorstellen dat niet iedereen beschikt over de juiste voorzieningen of voldoende ruimte om thuis te kunnen werken. Daarom stellen we de werkplekken weer beschikbaar. Het is niet nodig om vooraf een plek te reserveren. Wel vragen we je om je contactgegevens achter te laten voor mogelijk bron- en contactonderzoek. Een werkplek biedt plaats aan maximaal 1 bezoeker.

Activiteiten en spreekuren
Onze activiteiten vinden plaats volgens de richtlijnen van het RIVM en zullen daarom gewoon doorgaan. Een enkele activiteit is geannuleerd. In onze online agenda vind je een actueel overzicht hiervan. Voor alle activiteiten en spreekuren moet je je aanmelden, zodat we de drukte in het gebouw kunnen beperken.

Heb je nog vragen?
Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op via 0181-616622 of info@deboekenberg.nl