Een passie voor e-books en luisterboeken

Gepubliceerd op: 31 januari 2020 09:00

Wil je 24/7 de nieuwste boeken kunnen lezen én luisteren zonder rekening te houden met openingstijden? Dat kan met een Basis- en Plusbundel van Bibliotheek de Boekenberg.

• Kies uit duizenden e-books
• Leen elke 3 weken nieuwe e-books
• Geniet van luisterboeken met de LuisterBieb-app

Of je nu houdt van angstaanjagende verhalen, of juist wil relaxen met een fijn luisterboek, je vindt het allemaal bij de bibliotheek. Met de Basis- en Plusbundel van Bibliotheek de Boekenberg kun je gebruikmaken van de ruime collectie én heb je keuze uit duizenden e-books en luisterboeken.

Hoe leen je e-books en luisterboeken?
Om e-books te lenen ga je naar de website van de online Bibliotheek. Hier kun je inloggen met je e-mailadres of pasnummer. Als je voor het eerst e-books leent, wordt gevraagd je eenmalig te registreren met je e-mailadres. Een uitgebreide uitleg kun je terugvinden op de hulppagina van de online Bibliotheek.

Voor luisterboeken hoef je alleen de app te downloaden in de Appstore of via Google Play. Hier kun je registeren en heb je vervolgens toegang tot meer dan 3.600 luisterboeken.

Goed om te weten
Met de Basisbundel (€30,- per jaar) kun je in totaal 6 e-books lenen. De Plusbundel (€50,- per jaar) biedt onbeperkt toegang tot de online boekenkast. Met de Budgetbundel kun je geen e-books lenen.