Leer Meer Plein

Gepubliceerd op: 29 juli 2020 09:41

In Bibliotheek de Boekenberg kun je terecht voor informatie en advies over uiteenlopende onderwerpen. Er worden vele spreekuren georganiseerd voor de inwoners van Nissewaard. Omdat dit maatschappelijke aanbod steeds groter wordt, is er behoefte aan een herkenbare en goed te vinden plek binnen de bibliotheek waar mensen met een hulpvraag geholpen kunnen worden. Op de eerste etage van de Boekenberg is daarom het Leer Meer Plein geopend.

Op het Leer Meer Plein staan het DigiTaalhuis, het Informatiepunt Vrijwilligers, Thuis in de Wijk en binnenkort ook het Informatiepunt Digitale Overheid voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar ook de koffiemiddag van de reumapatiëntenvereniging en de rechtswinkel zijn daar te vinden. In onze agenda vind je een overzicht van alle spreekuren en lees je hoe je hiervoor een afspraak kunt maken.