Nieuwe online cursussen

Gepubliceerd op: 6 februari 2018 14:07

Vanaf februari staat er een vernieuwd cursusaanbod klaar op de online bibliotheek. Bibliotheekleden kunnen nu kiezen uit maar liefst 41 online cursussen! Deze zijn tot 1 januari 2019 af te nemen, waarna je nog een jaar de tijd hebt om de cursus te volgen. Elk bibliotheeklid mag twee cursussen afnemen. Als bonus is er bovendien weer elke maand een nieuwe ‘cursus van de maand’ beschikbaar.

Toppers uit het cursusaanbod van vorig jaar zijn ook dit jaar weer te vinden op onlinebibliotheek.nl. Bijvoorbeeld digitale fotografie, blind en snel typen, breinleren en een mooi aanbod van populaire vreemde talen. Nieuw in het aanbod zijn de meer uitgebreide taalcursussen Engels, Frans, Duits en Italiaans. Wat exotischer kan ook: denk aan een introductiecursus Chinees, Papiaments of Turks. Daarnaast is er een reeks cursussen op het gebied van gezondheid zoals stress, slapen en voeding. Of leer de fijne kneepjes van Word en PowerPoint. Kortom, een mooie aanvulling op het lidmaatschap van de bibliotheek!