De Boekenberg breidt vanaf 20 mei de dienstverlening uit!

Gepubliceerd op: 7 mei 2020 16:48

In de persconferentie van deze week werd bekend gemaakt dat bibliotheken weer open mogen gaan voor het uitlenen van boeken. De Boekenberg zal vanaf woensdag 20 mei weer te bezoeken zijn. In april zijn we reeds gestart met een afhaalservice. Het is en blijft mogelijk om op deze manier nieuwe boeken en media te lenen.

We hanteren vanaf 20 mei aangepaste openingstijden en werken toe naar een breder aanbod. Je kunt in de bibliotheek terecht voor het lenen van boeken, maar andere faciliteiten zoals de leestafel, studie- en werkplekken en computers willen we graag ook op een veilige manier aan kunnen bieden. De komende weken treffen we hiervoor alle mogelijke voorbereidingen.

Via onze website, digitale nieuwsbrief en social media houden we je de komende week op de hoogte van alle ontwikkelingen en onze getroffen veiligheidsmaatregelen.

Tot snel!