Telefonisch spreekuur

Gepubliceerd op: 24 maart 2020 11:08

Veel organisaties blijven langer dicht vanwege het coronavirus. Ook de bibliotheek sluit voorlopig haar deuren en als gevolg hiervan zijn activiteiten en spreekuren afgelast. Om toch ondersteuning te bieden bij belangrijke vragen biedt een aantal samenwerkingspartners een telefonisch spreekuur.

Op zoek naar een boek? Volg het digitaal spreekuur van dokter Leesplezier!
Elke dinsdag en donderdag van 15.00 tot 16.00 uur
Schrijf je in, dan bellen wij je op!
Voor wie? Kinderen en hun ouders.
Welke vragen kunnen er gesteld worden? Over het vinden van leuke boeken in de (online) bibliotheek.

Informatiepunt Vrijwilligers
Elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur
Tel. 06-40779537
Voor wie? Voor alle belangstellenden
Welke vragen kunnen er gesteld worden? Alle vragen die betrekking hebben op vrijwilligerswerk, vacatures en aanbod Vrijwilliger Academie Nissewaard. Buiten het spreekuur zijn zij per mail bereikbaar via informatiepuntvrijwilligers@deboekenberg.nl

Spreekuur DigiTaalhuis
Elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur
Tel. 06-82326258
Voor wie? Voor iedereen die beter Nederlands wil leren en voor vrijwilligers die taalleerders ondersteunen.
Welke vragen kunnen er gesteld worden? Vragen over taalondersteuning, over thuis oefenen, over materialen en tips. En ook als je gewoon even je verhaal kwijt wil, ben je welkom om te bellen.

Rechtswinkel Nissewaard
Gehele week
Mail naar info@rechtswinkel-nissewaard.nu en beschrijf beknopt het probleem en vermeld je telefoonnummer.
Voor wie? Alle inwoners van Nissewaard
Welke vragen kunnen er gesteld worden? Je kunt bij de Rechtswinkel terecht voor kosteloos, onpartijdig en onafhankelijk juridisch advies voor alle rechtsgebieden.

Spreekuur Nalatenschap van Akto
Elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur
Tel. 010-3130823
Voor wie? Alle inwoners van Nissewaard
Welke vragen kunnen er gesteld worden? Juridische en fiscale vragen over schenken, erfrecht, de afwikkeling van nalatenschappen en hoe je de regie houdt over jouw leven ook als je hier niet (meer) zelfstandig toe in staat bent.