Vakantie- en oproepkracht gezocht

Gepubliceerd op: 30 januari 2018 11:11

Het is slechts een kleine klim van de ingang van de Boekenberg naar Café Zinnig. Hier kun je terecht voor een goede kop koffie met iets lekkers, verse vruchtensappen en lekkere broodjes. In het café gaan bezoekers met elkaar in gesprek óf genieten in alle rust van hun cappuccino en een krant of tijdschrift aan de leestafel. Ook vinden er regelmatig activiteiten plaats zoals een Kinderkookcafé en Legocafé. Café Zinnig verzorgt daarnaast lunches, borrels en meer voor organisaties die in Bibliotheek de Boekenberg een ruimte huren. Ter uitbreiding van dit team is Café Zinnig op zoek naar een ervaren horeca vakantie- en oproepkracht.

Wat ga je doen?

• Alle voorkomende werkzaamheden in Café Zinnig zoals koffie zetten, sandwiches en tosti’s bereiden en onze gasten vriendelijk te woord staan.
  • Assistentie bij activiteiten en verhuringen door bijvoorbeeld het inrichten van de zaal en het verzorgen van de catering.
  • Vakantievervanging van onze vaste medewerkers.

Wat wij vragen van jou?

• Je bent minimaal 18 jaar oud
  • Je bent flexibel in werktijden (overdag, avonden, weekenden)
  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht
  • Ervaring in de horeca is een pre

Wat bieden we jou?

• Een flexibel dienstverband in een dynamische omgeving
  • Uitdagend werk in de horeca met grote diversiteit aan gasten
  • Werken in een enthousiast team
  • Gratis lidmaatschap op Bibliotheek de Boekenberg

Geïnteresseerd?

Mail je brief met cv naar verhuur@deboekenberg.nl t.a.v. Sanne Slob. Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Sanne Slob via telefoonnummer 0181-744003.