Belastingspreekuur: maak alvast een afspraak

Gepubliceerd op: 23 februari 2021 14:27

Bibliotheek de Boekenberg vindt het belangrijk dat inwoners zelfstandig hun zaken kunnen regelen, ook het invullen van de belastingaangifte. Daarom wordt er elk jaar een belastingspreekuur georganiseerd met Stichting Welzijn Ouderen Spijkenisse. De bibliotheek is helaas gesloten maar gelukkig mag dit spreekuur wel doorgaan. Op donderdag 18 maart, 1 en 15 april van 15.00 tot 19.00 uur helpen we je graag!

Belastingspreekuur
Het belastingspreekuur is bedoeld voor alle inwoners van Nissewaard. Wel zijn er een aantal voorwaarden om hier gebruik van te kunnen maken. Als alleenstaande mag je jaarinkomen niet hoger zijn dan € 35.000,-. Als er sprake is van een gezamenlijk inkomen dan is het maximum € 52.000,-. Ook mag je niet meer dan € 31.000,- aan eigen vermogen hebben.

Je ontvangt van te voren een lijst met alle informatie en documenten die je naar de afspraak moet meenemen. Meld je aan via 0181-616622 of mkempers@deboekenberg.nl. Voor leden is het spreekuur gratis, niet-leden betalen ter plekke € 2,50 administratiekosten.

Belastingcomputers
Heb je geen computer of internet thuis maar wil je wel de belastingaangifte invullen? Maak dan gebruik van de speciale belastingcomputers in Bibliotheek de Boekenberg. In een beveiligde omgeving kun je zelfstandig de aangifte invullen en versturen. Ook hiervoor maak je vooraf een afspraak.