Bibliotheek Zuidland is verhuisd

Gepubliceerd op: 22 augustus 2018 14:37

Een nieuwe locatie binnen de basisschool de Vlasbloem in Zuidland.

In basisschool de Vlasbloem in Zuidland is een bibliotheek gevestigd. In deze vestiging kunnen de basisschoolleerlingen boeken lenen. Ook is de bibliotheek een aantal uur per week geopend voor inwoners. Sinds begin dit jaar is de bibliotheek met de school in gesprek over een interne verhuizing. De naastgelegen peuterspeelzaal kon de bibliotheekruimte goed gebruiken en de bibliotheek wil haar dienstverlening in de toekomst graag uitbreiden. Dit heeft ertoe geleid dat de bibliotheek voortaan te vinden is in de hal op de begane grond. De ruimte is te bereiken via de hoofdingang van de school.

De verhuizing vond plaats tijdens de zomervakantie zodat klanten er zo min mogelijk hinder van ondervonden. Er is hard gewerkt aan het inrichten van een gezellige bibliotheekvoorziening met een actuele collectie. Boeken voor de kleintjes en volwassenen zijn voortaan in de hal te vinden. Boeken voor de schoolgaande jeugd staan een verdieping hoger, maar blijven goed bereikbaar voor klanten. Voortaan kunnen klanten in Bibliotheek Zuidland ook terecht voor het lezen van het laatste nieuws. Er zijn meerdere dagbladen door te bladeren. De bibliotheekvrijwilligers vertellen klanten graag meer over de veranderingen en maken hen wegwijs op de nieuwe locatie.

Bibliotheek Zuidland is geopend op:
Maandag van 13.00 tot 16.00 uur
Dinsdag van 18.30 tot 19.30 uur