Coronamaatregelen vanaf 25 september

Gepubliceerd op: 23 september 2021 15:12

Vanaf 25 september worden de coronamaatregelen wederom versoepeld. Vanaf dan is er nog meer mogelijk in onze bibliotheekvestigingen.

1,5 meter afstand niet meer verplicht

Het is niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden. Dit betekent dat de werk-, studie- en leesplekken in onze vestigingen weer volledig gebruikt kunnen worden. Ook voor de activiteiten geldt dat alle plekken in de zaal weer beschikbaar zijn.

Altijd toegang voor boeken, activiteiten, werk- en studieplekken

Bezoekers van de bibliotheek hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Je kunt boeken komen lenen en terugbrengen en je bent ook van harte welkom om te werken of studeren. Voor dit laatste hoef je je niet meer te registreren. Ook bij onze activiteiten zoals spreekuren, taalcafés, workshops, lezingen en cursussen hoef je geen coronatoegangsbewijs te laten zien.

Coronatoegangsbewijs in een aantal gevallen verplicht

Het coronatoegangsbewijs en checkgesprek zijn slechts in een aantal gevallen verplicht:

• Bij gebruik van Café Zinnig
  • Bij een bezoek aan een (film)voorstelling
  • Bij een bezoek aan een groot evenement

Zonder geldig coronatoegangsbewijs kun je geen gebruikmaken van deze diensten.

Hulp nodig met de CoronaCheck-app?

Heb je problemen met de CoronaCheck-app of heb je vragen over het printen van een coronatoegangsbewijs? We helpen je graag. De bibliotheek organiseert elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur een gratis spreekuur waarin je met dit soort vragen terecht kunt. Lees meer