We zijn gesloten

Gepubliceerd op: 15 december 2020 09:00

Als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen zijn al onze vestigingen tot en met 9 februari gesloten. Dat is natuurlijk enorm balen, maar we weten waarvoor we het doen. Gelukkig kun je als klant gewoon boeken en media blijven lenen via de afhaalbieb.

De maatregelen in het kort

• Alle vestigingen zijn gesloten t/m 9 februari.
  • Fysieke activiteiten, cursussen en verhuringen zijn t/m 9 februari afgelast. Heb je een kaartje gekocht, dan nemen we snel contact met je op.
  • Voor klanten die boeken en media geleend hebben wordt de uitleentermijn automatisch met 9 weken verlengd. Er worden tijdens de sluiting geen boetes berekend voor te laat ingeleverde materialen.
  • Je kunt alleen materialen reserveren die in de Boekenberg aanwezig zijn, dus niet uit Zuidland en Heenvliet. We kunnen niet garanderen dat gereserveerde materialen die van buiten Nissewaard komen, geleverd kunnen worden.
  • Boeken inleveren kan te allen tijde bij de buiteninleverbus aan de zijkant van de Boekenberg.

Afhaalbieb
We zijn gestart met een afhaalservice, want met een mooi boek kom je deze tijd toch fijner door. Reserveer je boeken en media via onze website of app. Wie het lastig vindt om dit online te regelen, kan zijn bestelling telefonisch doorgeven via 0181-616622 of per mail via info@deboekenberg.nl. De boeken worden voor je klaargezet bij de hoofdingang van de Boekenberg. Je ontvangt bericht zodra je je bestelling kunt komen ophalen. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag kun je tussen 10.00 en 15.00 uur terecht.

Vanaf woensdag 27 januari start er ook een afhaalservice in onze bibliotheekvestiging in Heenvliet. Leden kunnen er elke woensdag tussen 11.00 en 12.00 uur terecht voor het ophalen van hun gereserveerde materialen. Het inleveren van materialen is niet mogelijk in deze vestiging.

Wie vanwege een beperking of slechte gezondheid echt geen bezoek kan brengen aan de bibliotheek kan gebruikmaken van bezorging aan huis. Neem hiervoor contact met ons op.

Activiteiten
De fysieke activiteiten in de bibliotheek kunnen niet doorgaan. Daarom wordt een aantal activiteiten en spreekuren online of telefonisch aangeboden. Houd hiervoor onze online agenda in de gaten.

Heb je nog vragen? Dan zijn we bereikbaar op info@deboekenberg.nl of 0181-616622