Geef medewerkers de bibliotheek cadeau!

Gepubliceerd op: 2 september 2020 09:20

Bibliotheek de Boekenberg is er voor iedereen, ook voor organisaties uit de omgeving. Zij kunnen in de bibliotheek terecht voor een fijne werkplek en voor het houden van een activiteit of bedrijfsevenement. En natuurlijk ook voor de uitgebreide collectie boeken en media. Voor organisaties biedt de bibliotheek een zakelijk abonnement. Kraamzorg de Bakermand nam op dinsdag 1 september abonnementen af voor haar werknemers.

Met de bibliotheekpas kunnen werknemers boeken en media lenen. Daarnaast profiteren ze van alle andere voordelen van de bibliotheek zoals ledenkorting bij activiteiten en gratis toegang tot de faciliteiten.

“Een abonnement op de bibliotheek is leuk voor onze jonge en oude werknemers. De bibliotheek heeft voor ieder wat wils. Boeken, luisterboeken, e-books, films over allerlei onderwerpen. Zo is er altijd iets wat aansluit bij je interesses” zo vertellen Shalini en Joe-Saine van Kraamzorg de Bakermand.

Ben je ook benieuwd naar het zakelijke abonnement? We bespreken graag de mogelijkheden en doen je een passend aanbod. Neem contact op met Olga van Reede (OvReede@deboekenberg.nl) of Debbie Teitsma (DTeitsma@deboekenberg.nl) voor meer informatie.