Nissewaard voor elkaar

Gepubliceerd op: 30 maart 2016 15:05

Iedereen kan wel eens een handje extra gebruiken. Een klusje in huis of tuin, een extra hand met de boodschappen of vervoer, samen een gezellig uitje organiseren of sportief bezig zijn. Eenmalig of voor langere tijd.

Veel vrijwilligers en zorg-, welzijns- en vrijwilligersorganisaties kunnen én willen u graag van dienst zijn. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u zelf hulp of zorg kunt bieden aan een ander. www.nissewaardvoorelkaar.nl is dé verbindende schakel waar vraag en aanbod worden samengebracht.

Kies vrijwilligerswerk dat bij jou past
Een leuke vrijwilligersbaan in Nissewaard vind je op de website www.nissewaardvoorelkaar.nl.
Hier vind je vrijwilligersvacatures bij uiteenlopende organisaties of particulieren in Nissewaard. Je kunt heel verschillende dingen doen! Van één keer per maand achter de bar staan in een sportkantine tot één middag per week zingen met ouderen. Van klusjes in en om het huis tot de dieren verzorgen.
Via Nissewaard voor elkaar kom je in contact met een vrijwilligersorganisatie die jouw hulp goed kan gebruiken. Die organisatie voert een kennismakingsgesprek met jou en bepaalt of je geschikt bent. Voor sommige functies wordt een VOG aangevraagd.

Online vrijwilligerswerk vinden
Schrijf je in als vrijwilliger op www.nissewaardvoorelkaar.nl en kies een leuke vrijwilligersbaan. Je kunt zoeken op vrijwilligerswerk bij jou in de buurt, op soorten activiteit of op beschikbare tijden. Zie je niet meteen wat je zoekt? Kom dan langs op ons spreekuur waar een gemotiveerd team graag met je in gesprek gaat om samen op zoek te gaan naar een passende functie.

Spreekuren in de Boekenberg
We hebben graag persoonlijk contact met onze vrijwilligers, particuliere hulpvragers en organisaties (aanbieders en vragers). Daarom hebben we, naast onze online vacaturebank, ook spreekuur op locatie. Elke dinsdag van 10.00 tot 13.00 uur (1e verdieping, ruimte net naast de lift) worden spreekuren georganiseerd waarbij vrijwilligers u helpen met het plaatsen van een hulpvraag of het aanbieden van hulp via de website.

Aanmelden voor het spreekuur is niet nodig, loop gerust een keer langs. Voor vragen kunt u mailen naar steunpunt@deboekenberg.nl. Telefoon: 06-40779537. Wij helpen u graag!