We zijn open

Gepubliceerd op: 14 mei 2020 10:06

We zijn weer open voor onze leden. Om je bezoek zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal regels opgesteld en zijn er aanpassingen in onze vestigingen gedaan.

Aangepaste openingstijden de Boekenberg
Onze deuren staan weer voor je open, maar wel op andere tijden dan dat je gewend bent. De Boekenberg is op maandag, dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur geopend voor leden. Op woensdag en donderdag is de bibliotheek geopend van 10.00 tot 20.30 uur en op zaterdag kun je er van 10.00 tot 16.00 uur terecht. Van september t/m april is de bibliotheek iedere eerste zondag van de maand van 11.00 tot 16.00 uur geopend.

Bibliotheek Zuidland & Heenvliet
Onze vestiging in Heenvliet is elke maandag en woensdag tussen 12.00 en 14.00 uur geopend. Onze vestiging in Zuidland is elke dinsdag tussen 18.30 en 20.00 uur open en ook op donderdag van 14.30 tot 16.30 uur.

Veiligheidsmaatregelen
We richten de bibliotheek zo in dat jouw bezoek zo veilig en prettig mogelijk verloopt. We hebben daarom een aantal maatregelen getroffen die voor iedereen gelden. Zo zorgen we er samen voor dat de bibliotheek open kan blijven.

• Houd altijd 1,5 meter afstand.
  • Bij binnenkomst desinfecteer je je handen.
  • Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op.
  • Heb je verkoudheids- of griepverschijnselen, volg dan het advies van het RIVM en blijf thuis.

Boeken inleveren
Je kunt je boeken weer inleveren in de Boekenberg. Maak gebruik van de inleverbalie op de begane grond. Buiten openingstijd kun je gebruikmaken van de inleverbus aan de buitenzijde van het gebouw. In de vestigingen kun je de boeken ook weer inleveren zoals je dat gewend bent.

Kranten & tijdschriften
In Café Zinnig is een speciale leestafel ingericht voor het lezen van kranten en tijdschriften.

Werken & studeren
We kunnen ons goed voorstellen dat niet iedereen beschikt over de juiste voorzieningen of voldoende ruimte om thuis te kunnen werken. Daarom stellen we een beperkt aantal werkplekken weer beschikbaar. Het is niet meer nodig om vooraf een plek te reserveren. Een werkplek biedt plaats aan maximaal één bezoeker.

Spreekuren op afspraak
Bijna alle spreekuren in de Boekenberg zijn weer te bezoeken. Omdat we de drukte in het gebouw willen beperken, moet je je aanmelden hiervoor. In onze online agenda kun je zien voor welke spreekuren je een afspraak kunt maken.

Heb je nog vragen?
Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op via 0181-616622 of info@deboekenberg.nl