Jongeren | 15-18 jaar

De bibliotheek heeft leuke leesboeken en beschikt over handige informatie.
Ook als je op zoek bent naar een plek waar je rustig kunt leren dan zijn we er voor je.

Lees deze e-books op je mobiel of tablet

Naar alle e-books op jeugdbibliotheek.nl

Word gratis lid

Naar de ThuisBieb

Tot je 30ste kun je gratis lid worden van de bibliotheek. Handig voor je school of studie, maar ook als je gewoon lekker wil lezen. Een abonnement biedt je veel meer voordelen. Benieuwd?

People @ the library

Zo veel verschillende mensen brengen een bezoek aan de Boekenberg. Wat komen ze eigenlijk doen? Dit keer het verhaal van Max en Kevin.

Tosti Thursday

Elke donderdag kun je op vertoon van je biebpas bij Café Zinnig een tosti to go halen voor maar € 1,-. Dat maakt het studeren toch net even wat fijner! En dat is helemaal niet cheesy ;-)

Studeren & werken

Wil je in alle rust studeren, werken of lezen? Of zoek je een plek om af te spreken met studiegenoten? In de Boekenberg zijn volop studienissen, computer- en werkplekken.

Lezen voor de lijst

Zoek je een leesboek voor school? Met Lezen voor de lijst vind je het boek, e-book of luisterboek dat bij je past. Ook kun je heel gemakkelijk je leesniveau testen.

Luisterboeken voor thuis!

Luisterboeken in de LuisterBieb

Weet je dat je ook naar veel boeken kunt luisteren? Download de gratis LuisterBieb-app op je mobiele telefoon of tablet. 

Lees e-books op je mobiel

Boeken lezen op je mobiel

E-books kun je lezen op je tablet of telefoon. Ze raken nooit uitgeleend en je hoeft ze niet terug te brengen.

Hiphop in je bieb

Tijdens Hiphopinjebieblive gaan Fariesh Abdoelrahman en Vlins in gesprek met verschillende creatievelingen en ondernemers. Bekijk de uitzending in de Boekenberg.

Hoe word je popmuzikant?

Altijd al een professionele popmuzikant willen worden? Check dan net als Crooks de Muzikantengids. Zo vind je alles wat je moet weten, van promotie en muziekdiensten tot subsidies en auteursrecht.

Zoek en vind historische info

Zoek en vind in Delpher

Op Delpher vind je miljoenen pagina's uit historische kranten, boeken en tijdschriften. Full-text online. Zoek en vind online.

Theorie-examen oefenen

Oefen voor je theorie-examen

Ben je bezig met het halen van je rijbewijs? Met je bibliotheekaccount kun je onbeperkt oefenen voor je theorie-examen. Succes!