Jongeren

Wat is er binnenkort te doen in de bieb?

 • HorizonTaal

  Verbreed je horizon op het gebied van taal, poëzie en gedichten. Stadsdichter Kevin Mack en artiest Bizzy Blaze bieden een podium aan gevestigde en nieuwe talenten waaronder Elfrida Dosset, Cor Verdoest...

  zaterdag 25 mei 2019, van 12:30 tot 15:00

  De Boekenberg - Terras, 4e etage

  Bekijk details van HorizonTaal

 • Workshop Van droom naar doel (15+)

  Ben je jong maar droom je groot? Onderzoek tijdens deze workshop hoe je je droom werkelijkheid maakt. Bewandel de weg richting je passie en talent en ontdek hoe je er ook geld mee kunt verdienen.

  woensdag 5 juni 2019, van 18:30 tot 20:00

  De Boekenberg - Terras, 4e etage

  Bekijk details van Workshop Van droom naar doel (15+)

Tosti Tuesday

Elke dinsdag kun je op vertoon van je biebpas bij Café Zinnig een tosti to go halen voor maar € 1,-. Dat maakt het studeren toch net even wat fijner!
 

Gratis lid tot je 30ste!

Tot je 30ste kun je gratis lid worden van de bibliotheek. Handig voor je school of studie, maar ook als je gewoon lekker wil lezen. Een abonnement biedt je veel meer voordelen. Benieuwd? Kijk hier even.

Studeren & werken

Wil je in alle rust studeren, werken of lezen? Of zoek je een plek om af te spreken met studiegenoten? In de Boekenberg zijn volop studienissen, computer- en werkplekken.

Kempi in de Boekenberg

LuisterBieb

Net als Kempi genieten van een luisterboek? Dat kan, ook als je geen lid bent van de bieb, met de LuisterBieb-app. Ben je wel lid dan heb je toegang tot premium luisterboeken. Download de app.
 

Heb je deze boeken al gelezen?

Nog meer keuze