Jongeren

Blog: Thriller Top 5

De dagen worden weer korter, de avonden donkerder. Het is weer tijd om met een kleedje op de bank te lezen. En wat lees je dan? Lees verder...

#PeopleAtTheLibrary

Zoveel verschillende mensen brengen een bezoek aan de Boekenberg. Ieder van deze bezoekers hebben hun eigen reden om hier te zijn. In de rubriek People at the Library lichten we die verhalen uit. Dit keer met Wahaj Ghani. Lees verder...

Onbeperkt e-books lezen

Sinds het nieuwe schooljaar kun je alle D-boeken (titels voor 15-18 jaar) als e-book lenen. Voorheen waren alleen de boeken tot en met 15 jaar als e-book beschikbaar. Dit betekent dat je nu heel makkelijk onbeperkt en gratis boeken op een e-reader, tablet, laptop of zelfs telefoon kunt lezen. Oók de boeken van je boekenlijst! 

 

Tosti Tuesday

Elke dinsdag kun je op vertoon van je biebpas bij Café Zinnig een tosti to go halen voor maar € 1,-. Dat maakt het studeren toch net even wat fijner!
 

Gratis lid tot je 30ste!

Tot je 30ste kun je gratis lid worden van de bibliotheek. Handig voor je school of studie, maar ook als je gewoon lekker wil lezen. Een abonnement biedt je veel meer voordelen. Benieuwd? Kijk hier even.

Studeren & werken

Wil je in alle rust studeren, werken of lezen? Of zoek je een plek om af te spreken met studiegenoten? In de Boekenberg zijn volop studienissen, computer- en werkplekken.

Kempi in de Boekenberg

Net als Kempi genieten van een luisterboek? Dat kan, ook als je geen lid bent van de bieb, met de LuisterBieb-app. Ben je wel lid dan heb je toegang tot premium luisterboeken. Download de app.
 

Hoe word je Popmuzikant?

Altijd al een professionele popmuzikant willen worden? Check dan net als Crooks de Muzikantengids. Zo vind je alles wat je moet weten, van promotie en muziekdiensten tot subsidies en auteursrecht.

Heb je deze boeken al gelezen?

Nog meer keuze