Meet Boekenberg blogger Books & Macchiatos!

Hi lezers!

Ik ben Marcella en ik ben vanaf deze maand de Boekenberg-blogger. Dat houdt in dat ik een paar keer per maand mijn enthousiasme zal delen voor alles wat met boeken te maken heeft.

Ik ben 26 jaar en geboren en getogen in Spijkenisse. Ik kom al jaren in de Bibliotheek en zo heb ik de afgelopen jaren elke locatie binnen Spijkenisse meegemaakt. Allemaal even mooi, maar De Boekenberg is natuurlijk wel de meeste bijzondere.

Leuke herinneringen voor mij aan de Bibliotheek zijn de lezingen bijwonen, bijvoorbeeld van mijn favoriete schrijver Herman Koch. En de tijd nemen om langs alle boekenkasten te slenteren om weer wat nieuw leesvoer uit te zoeken. Of leesvoer wat al eerder gelezen is, ik heb ondertussen Matilda van Roald Dahl wel 20 keer gelezen, haha!

Ik blog nu een jaar op www.booksandmacchiatos.com, waar ik elke week recensies en andere leeservaringen deel. En in september zal ik starten met de tweejarige master Jeugdliteratuur. Een opleiding all about books!

Ik heb een enorme passie voor de boekenwereld en ik vind het dan ook heel tof dat ik hier uiteindelijk mijn werk van kan maken. En daarnaast kan ik met deze kennis nog leukere blogposts schrijven natuurlijk. Ik heb enorm veel zin om te beginnen en een beetje van mijn enthousiasme over boeken te delen!

Nog vragen of opmerkingen? Ik heb altijd zin om over boeken te babbelen. :)
Ik ben bereikbaar via DM op instagram @booksandmacchiatos

Liefs,Marcella