Startersdagen

17 april 2019, van 18:30 tot 21:45 | De Boekenberg

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

The place to be voor iedere starter die van zijn idee een succesvol bedrijf wil maken! Met o.a. een presentatie van Jasmijn Rijcken uit Brielle, marketingmotor achter veel bekende merken.

Kom naar de startersdagen in de Boekenberg. Het is the place to be voor iedere starter die van zijn idee een succesvol bedrijf wil maken! Ervaren ondernemers uit Zuid-Holland staan er klaar om je alles over het ondernemerschap te vertellen. Ze helpen je verder met tips en adviezen. Ze denken met je mee en wijzen je op kansen en gevaren. Heb je nog ergens niet aan gedacht? Dan kom je er die avond achter. Start je bedrijf op de Startersdag.

Met o.a. een presentatie van Jasmijn Rijcken uit Brielle, marketingmotor achter veel bekende merken. Ze bouwt sterke merken het liefst uit het niets, maar altijd op basis van creatieve en verrassende methodes. VANMOOF fietsen en Miskeen streetwear zijn haar grootste trots maar ook draaide ze aan de knoppen van merken als TI SENTO – Milano sieraden en Tumble ’N Dry kinderkleding. Tijdens De Startersdagen zal Jasmijn vertellen hoe ze op 24 jarige leeftijd het streetwear merk Miskeen in Amerika vanuit het niets naar de top kreeg, puur door slim te denken en veel samen te werken. Het merk werd verkozen tot “hottest urban fashion brand of the USA” en gedragen door sterren over de hele wereld, van Beyonce tot Jay-Z. Een inspirerend en opmerkelijk verhaal, vol marketinglessen van de straat. 

Kijk voor meer informatie op www.startersdagen.com