#PeopleAtTheLibrary

Zoveel verschillende mensen brengen een bezoek aan de Boekenberg. Ieder van deze bezoekers hebben hun eigen reden om hier te zijn. In de rubriek People at the Library lichten we die verhalen uit.

Vrienden Max en Kevin staan op de eerste etage met elkaar te praten. Ze komen beide uit Geervliet maar kwamen elkaar toevallig tegen in de bieb. Max is druk aan het studeren voor zijn opleiding Psychologie aan de Erasmus Universiteit. “Ik kom studeren in de Boekenberg, omdat ik geen zin had om helemaal naar Rotterdam te reizen. Hier kun je rustig zitten en als het druk is, dan doe ik mijn oortjes in” zo vertelt hij. Hij komt al jaren in de Boekenberg. Toen hij nog op de middelbare school zat reserveerde hij regelmatig de gratis studieruimte op de vijfde verdieping.

Kevin kwam net het boek De kleine vriend van Donna Tartt terugbrengen en meteen weer nieuwe boeken uitzoeken. Ook hij duikt graag neer tussen de spanten, maar dan om te lezen. Hij komt regelmatig in de Boekenberg. Als student Media en Entertainment Management aan de Hogeschool Inholland duikt hij ook geregeld in de studieboeken.

Terug