#PeopleAtTheLibrary

Zoveel verschillende mensen brengen een bezoek aan de Boekenberg. Ieder van deze bezoekers hebben hun eigen reden om hier te zijn. In de rubriek People at the Library lichten we die verhalen uit.

Dit keer met Wahaj Ghani, een sociale, gedreven jongen die voor zijn studie regelmatig in De Boekenberg te vinden is. Hij is breed geïnteresseerd en heeft voorliefde voor techniek, politiek en mode. Wahaj is tevens voorzitter van het JongerenPanel, een groep van circa 20 jongeren die meedenkt over vraagstukken van de gemeente Nissewaard.

Waarom bezoek je De Boekenberg?
“Ik zit in 5 VWO en ik kom hier om te leren voor school. En om bijles Wiskunde te geven. Ik vind mensen helpen erg leuk en Wiskunde is mijn favoriete vak dus die twee passies kan ik hier goed combineren.”

Hoe vaak ben je in De Boekenberg?
“Gemiddeld om de week bezoek ik De Boekenberg. En dan vooral de 2e verdieping om te studeren in een van de studie-nissen. Deze plekken geven rust en privacy om te kunnen leren.”

Wat zijn de voordelen van De Boekenberg voor jou?
“Er heerst hier een ontspannen en inspirerende vibe. Het gebouw is licht, modern en sfeervol ingericht. En je kunt in het café iets lekkers halen. Studeren op school voelt vaak als een verplichting en geeft het idee dat er op je gelet wordt. In De Boekenberg voel je je vrijer wat juist de prestaties verhoogt”. 

Wat vind je een verbeterpunt voor De Boekenberg?
“Nog meer studie-nissen want deze plekken zijn snel vol.” 

Waarom zouden meer mensen naar De Boekenberg moeten komen?

“In De Boekenberg is zóveel te doen. De evenementen en activiteiten zijn heel divers. En helpen mensen om hun talenten te ontdekken. De gehele sfeer in het gebouw is goed!” 

Hoe kunnen we deze mensen aantrekken?
“Door de keuze voor de juiste evenementen en die goed te communiceren.”

Terug